Magazin

Dara Bubamara – ZABRANJENA na Pink televiziji: Evo kako je napravila PROBLEM, pa su ODLUČILI DA JE ZABRANE!

Napisao admin

Folk pevačica Dara Bubamara zabranjena je na ružičastoj televiziji.


Folk pevačica Dara Bubamara je u još uvek aktuelnoj godini imala odličnu saradnju sa televizijom Pink, kao što je to slučaj već mnogih godina, ali je ovih dana na njihov odnos stavljena tačka.

Naime, kako Opera17 saznaje, Bubamara je zabranjena na pomenutoj televiziji.

– Dara je pre samo nekoliko meseci pobedila na drugom Pinkovom festivalu i imala je zaista odlično saradnju sa kompletnom ekipom koja radi na ružičastoj televiziji. Krajem avgusta meseca je dogovorila i učešće u šestoj sezoni realityja “Farma”, gde je trebala da bude ekskluzivni gost i učesnik na nekoliko dana, što se na kraju ispostavilo i kao veliki problem – otkriva naš izvor blizak pevačici.

– Bilo je u planu da Dara uđe u samom startu realityja kako bi dodatno podigla gledanost, ali je ona zbog svojih poslovnih obaveza odložila svoj ulazak u šou. Iako je čak i Željko Mitrović lično najavio da će ona ući u šou i oprobati se na seoskom imanju u Lisoviću, to se do sada nije desilo, a Bubamara je svoje konstantno odlaganje ulaska pravdala poslovnim obavezama koje ne može da otkaže. Na kraju je prelomila i saopštila čelnim ljudima televizije da nema nameru da uđe u šou, što je i javno priznala. Upravo zbog nepoštovanja dogovora, oni su doneli odluku da joj uskrate promociju na svojoj televiziji i zabranili je – završava naš izvor.

Pokušali smo da od Dare dobijemo komentar na ovu temu, ali nije bila dostupna za komentar.

 

opera17.rs

Komentari

komentara