Magazin

HAOS NA FARMI – Ivan krenuo da bije Staniju! Gađao je tanjirom, a onda je Kristijan…

Napisao admin

Na imanju je došlo do obračuna između Stanije i Ivana. Tokom “Igre istine“ Dobrojevićeva je pitala Acu da li se sa njom poljubio samo zbog marketinga, a Gavrilović se ubacio u priču. Dok je Živanović komentarisao kako mu starleta i na pravi neki marketing, denser je izjavio kako je Tamara mnogo bolja i zgodnija od Stanije.


Takođe je pomenuo i svoju ženu Marinu i dodao da je ona prava “ribetina u odnosu na Staniju“. Starletu su uvredile ove riječi, te je osula paljbu po Ivanu.

 

“Aca zbog povrijeđene muške sujete mene ponižava, i ti Ivane što misliš da je Tamara ljepša i da je tvoja Marina ribetina, tjerajte se u tri lijepe svi od mene, jeste ja sam ružna, namrštena i grdoba. Ivane to što pričaš da sam sujetna i ljubomorna reci svojoj djeci i ženi. Ti si propali denser, ne možeš da napuniš diskoteku, a ja kao starleta napunim cijelu diskoteku i za vikend uzmem 1.000 eura. Tebe poslije jedne pjesme sklone sa bine. Došao si da glumiš retarda jer mene ponižavaš, ljubomoran si što ja mogu da napunim diskoteku, a ti ne možeš ni 10 ljudi da okupiš. Ti si ko***m na biciklu, došao si ovdje za bijedan honorar ili nemaš nikakav, nemaš pjesmu, nigdje ne nastupaš ne radiš ništa, šta je tvoj uspjeh u životu?“ u bijesu je vikala Stanija.

 

Ivan se žestoko iznervirao, a u naletu bijesa je krenuo da udari starletu. Takođe je pokušao i da je polije sokom, što mu nije pošlo za rukom. On je uzeo tanjir kojim je gađao Staniju, a Aca, Semir i Tamara su jedva uspjeli da ga smire.

 

“Ne može ona da pominje moju ženu i djecu“, vikao je u bijesu denser. Na kraju je Kristijan stao u Stanijinu odbranu i posvađao se sa Ivanom, inače drugom iz školskih dana. Pale su teške riječi, a Golubović smatra kako je nedopustivo da jedan muškarac sebi dozvoli takve riječi i nasrtanje na ženu.

kurir

Komentari

komentara