Magazin

NEMA MU BOLJE OSVETE OD OVE – Prijateljica Kristijana Golubovića otkrila kako je njegova žena…

Napisao admin

Žena Kristijana Golubovića, Ivana Veljović u posljednjih mjesec dana podigla je više od pola miliona dinara s računa svog muža, tvrdi njegova najbolja prijateljica Biljana Lukan. Biljana kaže da je Kristijan prije ulaska u “Farmu“ supruzi ostavio karticu kako bi mogla da raspolaže honoraarom koji dobija od Pinka za učešće u rijalitiju.


Iako je Ivana zbog Kristijanovog flertovanja sa Balerinom i Stanijom zaprijetila da će se razvesti, nije prestala da podiže novac sa njegovog računa. Posljednjih dana je svakodnevno podizala po 50.000 dinara.

 

– Kristijan je mobilini ostavio meni, a bankovnu karticu Ivani. Dogovorili su se da ona raspolaže njegovim honorarom. Ja na taj račun uplaćujem njegov dio zarade od firme koju smo zajedno otvorili, a bavi se sekundarnim sirovinama – kaže Biljana kojoj na Kristijanov mobilni stigne SMS sa promjenama po tekućem računu.

 

– Ove SMS poruke iz banke dokaz su da Ivana stalno podiže novac s njegovog računa. Piše lijepo da je podignuto u Kraljevu, gdje ona živi – tvrdi Biljana.

 

Ona kaže da Biljana vjerovatno podiže novac da bi sakupila za stan, jer joj je potrebno između 15.000 i 20.000 eura da bi kupila garsonjeru u centru Kraljeva.

 

– Ona uzima eure, štedi pare da kupi garsonjeru u Kraljevu. Ne želi da ii dalje žive kao podstanari – rekla je Biljana dodajući da Ivana teško podnosi to što se Kristijan muva sa ženama u “Farmi“.

alo

Komentari

komentara