Magazin

PRIJE SVIH OPERACIJA – Evo kako je Emina Jahović izgledala u srednjoj školi!

Napisao admin

Mnoge bi svoje slike sakrile, ali ne i ova Novopazarka. Poznata pjevačica Emina Jahović važi za jednu od najljepših žena sa ovih prostora.


Jahf
Emina danas živi u Turskoj, a evo kako je izgledala kao tinejdžerka dok je još živjela u Srbiji.
Ona je na svom Instagram profilu okačila svoju sliku kada je imala 14 godina iz Novog Pazara, kao i jednu iz srednje škole sa drugaricama, na kojima ima 17. Iako je bila djevojčica, moglo je i tada da se nasluti kakve potencijale ima kada odraste, mada bi je vjerovatno tek rijetki prepoznali po današnjem izdanju.

Emina je u braku Mustafom Sandalom sa kojim ima dva sina, a kako sama kaže, ne isključuje mogućnost da ima i treće dijete, prenose 24sata.rs.

Jah1

***

U rodnom gradu okružena brojnom familijom…

em1

Inače, Emina Jahović odlučila je da posljednje dane odmora provede u rodnom gradu, pa je sa sinovima Jamanom i Javuzom došla u Novi Pazar.

Emina provodi vrijeme sa mnogobrojnom familijom, pa je aparatom zabilježila druženje s rođacima i objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, javlja Alo.rs.

– Dječaci, svi moji. Rođaci, pravo blago – napisala je Emina uz fotografiju, a mještani su je obasuli komentarima kako bi voljeli da je vide dok je tu.

Inače, pjevačica se uskoro planira vratiti u Tursku jer stariji sin Jaman treba poću školu, piše Doznajemo.

cure.ba

Komentari

komentara