Magazin

Veliki preokret, svi iznenađeni – OTKRILO SE KO JE PUCAO PJEVAČICI U GLAVU!

Napisao admin

Preokret u istrazi…


19-godišnja Turkinja koja se takmičila na “talent showu” nacionalne privatne televizije, prevezena je u ponedjeljak u bolnicu u kritičnom stanju, nakon što je pogođena iz vatrenog oružja!

Iako se u prvi mah dosta pisalo da je razlog konzervativnost sredine, policija je otkrila da je u nju pucao – ljubomorni momak!
Mutlu Kaya, kako je ime stradale, dolazi iz regiona Diyarbakira na jugoistoku Turske, sa područja koje u većini nastanjuju Kurdi.
 
Kaya je pogođena dok je bila u svom domu u distriktu Ergani, u provinciji Diyarbakir. Prema izvještaju novinske agencije Dogan, napad se dogodio u ponedjeljak u jutarnjim časovima. Napadač je pucao iz pravca vrta, kroz prozor na zadnjem dijelu kuće, koji je prethodno razbio.

Inače, Kaya se pojavila u talent showu “Sesi Cok Guzel”, koji se snima u Istanbulu i emituje na turskom komercijalnom kanalu Fox, a mentor joj je bila Sibel Can, jedna od najpoznatijih pop pjevačica u Turskoj.

– Moja lijepa djevojčice Mutlu, kako su te mogli raniti. Ja sam vrlo tužna – napisala je Can na Instagramu, izražavajući nadu u brzi oporavak mlade pjevačice.

Počinitelj napada je lišen slobode i priveden je u policijske prostorije na ispitivanje. Dalja istraga trebala bi razjasniti okolnosti ovog napada.

doznajemo

Komentari

komentara