Magazin

Rasplakao cijeli restoran – Zbog dječakovog poklona beskućniku plakao cijeli restoran! (FOTO)

Napisao admin

Džozaja Dankan je petogodišnjak iz Alabame, koji je uspio jednim jednostavnim potezom da rasplače sve goste restorana u koji je otišao na večeru.


Dječak (Foto: arhiva)

Maleni Džozaja je ispred restorana sreo beskućnika, koji je cijeli svoj život nosio u crnoj kesi za smeće, što je posebno zainteresovalo ovog dječaka. On je odmah počeo da ispituje mamu, šta predstavlja ta njegova kesa, na šta mu je ona rekla da je taj čovjek beskućnik.

 

“`Kako beskućnik? Pa gdje spava? Gdje drži hranu?` odmah je počeo da me zapitkuje, ali nisam znala šta da mu odgovorim. Džozaja je insistirao da mu kupimo večeru, pa smo ga poveli sa nama u restoran s tim što je on sjeo za drugi sto“, priča njegova majka Eva.

 

Međutim, beskućnika niko nije želio da usluži, pa mu je Džozaja ponovo prišao sa menijem i pitao ga šta želi. Iako je nesrećni čovjek insistirao na običnom burgeru, ovaj mali heroj se potrudio da on dobije najveći burger sa puno slanine u njemu.

 

“Prije nego što je uspio da zagrize hamburger, Džozaja mu je prišao i zamolio ga da se pomole zajedno. Počeo je da pjeva molitvu toliko glasno, da su ga svi u restoranu čuli. Nije bilo nijedne osoba koja nije zaplakala u tom trenutku“, tvrdi ponosna majka.

 

Ubrzo nakon večere, beskućnik se zahvalio i otišao, dok Eva tvrdi da se nikada nije više ponosila svojim sinom nego u tom trenutku.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara