Magazin

Ima se može se – Lepa Brena kupila brod vrijedan nevjerovatnih…

Napisao admin

Lepa Brena nedavno je u Hrvatskoj kupila brod od 100.000 eura, saznaje Kurir. Naime, vlasnica „Grand produkcije“ je svako ljeto sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem iznajmljivala skupocjene jahte za krstarenje Jadranom, pa je odlučilila da najzad kupi jedno plovilo.


Lepa Brena (Foto: arhiva)

– Pjevačica posljednjih godina često ljetuje sa porodicom ili drugaricama na Hrvatskom primorju. Pošto najviše uživa u krstarenju po uvalama, riješila je da sa svojim suprugom ove godine kupi brod koji je prilagođen baš takvoj plovidbi. Brena i Boba su svake godine iznajmljivali jahte, ali nikada nisu patili što je oni nemaju. Iako imaju dovoljno novca da je kupe, ipak su se na Breninu inicijativu odlučili za manji brod, koji je lakši i bolji za održavanje. Njegova osnovna cijena je oko 25.000 eura, a uz dodatnu opremu, koja je neophodna, može da košta i do 100.000 eura. On je dovoljno komforan za porodicu Živojinović i njihove prijatelje – otkriva izvor blizak porodici Živojinović.

 

Podsjetimo, Lepa Brena se prošlog ljeta nakon preloma ruke i operacije desnog zgloba i lijevog lakta oporavila baš na jednonedjeljnom krstarenju Jadranom. Proslavljeni teniser tada je iznajmio luksuznu jahtu da bi sa svojom suprugom i prijateljima uživao na otvorenom moru.

 

– Kada je folkerka pala na odmoru u Hrvatskoj i slomila obje ruke, morala je da se odmara i miruje. Ljekari su joj tada preporučili da je krstarenje dobra rehabilitacija i da će joj tako sigurno biti bolje. Brenu su tada pred ukrcavanje ljekari detaljno pregledali i uz preporučenu terapiju dali joj instrukcije kako da se ponaša tokom boravka na brodu.

 

U toku jučerašnjeg dana kontaktirali smo s Brenom, koja je potvrdila naša saznanja.- Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama – rekla je pjevačica.

 

SRBI NE ZAOSTAJU ZA SVJETSKIM DŽET-SETOM!

 

Veliki broj poznatih ličnosti sa domaće scene i iz svijeta biznisa može da se pohvali svojim „bijelim lađama“, koje po kvalitetu i cijeni nimalo ne zaostaju za jahtama svetskog džet-seta. Željko Mitrović vlasnik je jahte od 10 miliona eura, Novak Đoković ima dvije, jednu od dva i po miliona eura, a drugu od pet, dok je nešto pristupačniju sebi priuštio Čeda Jovanović – od 100.000 eura.Na spisku vlasnika jahte su i Siniša Mihajlović, Dejan Bodiroga, Peđa Mijatović, Dragan Stojković, Dejan Savićević, Marko Jarić i mnogi drugi.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara