Magazin

Popularna pjevačica – Pjevačica Tanja Savić: Ispod cijene prodaje kuću zbog teškog života…

Napisao admin

Ispod cijene prodaje kuću zbog teškog života…


Tanja Svić (Foto: arhiva)

Pjevačica Tanja Savić je navodno odlučila da proda kuću koju je prije četiri godine počela da gradi u Velikom Mokrom Lugu… 

 

Kada je kupila plac na Zvezdari, trebalo je u nekretninu da uloži čak pola miliona evra, ali pošto taj novac sada ne može da izvuče, Tanja je izgleda odlučila da kuću proda ispod cijene.

 

Pjevačica je prinuđena na ovaj potez zbog finansijske krize u kojoj se našla, piše “Kurir”. Otkako se vratila iz Australije, Savićeva ne radi onim intenzitetom kojim je očekivala pa je rješenje našla u tome što će hitno prodati nekretninu.

 

Tanju je u odluci da spusti cijenu kuće podržao i suprug Dušan kako bi što prije našli kupca, jer joj je novac, kako piše list, preko potreban. Najprije da bi kupila stan u kojem će živjeti sa porodicom, ali i da ima za svakodnevne potrebe.

 

Inače, Tanja je i ranije željela da proda ovu kuću jer joj se nije svidjelo što je daleko od centra grada, ali to nije mogla da uradi jer je njen otac nekretninu upisao na svoje ime i nije dao dozvolu za prodaju. Zbog toga Tanja nije bila u dobrim odnosima nekoliko mjeseci. Ipak, na kraju su se pomirili i otac joj je vratio kuću.

senzacija.ba

Komentari

komentara