Magazin

"Tu nema ništa loše" – Majka Senade Nurkić Mace dala izjavu koja je šokirala javnost!

Napisao admin

Dok je trajala zabrana prikazivanja “Parova” svi su se pitali šta se dešava u ovoj emisiji, koja je zgrozila javnost.


Senada Nurkić (Foto: arhiva)

 U međuvremenu su se oglasile i majke Ružice Veljković, Mace Diskrecije i Jelene Golubović, koje smatraju da je odluka o ukidanju ovog programa – glupa!?

 

Dok se svi zgražaju nad sodomom i gomorom  u ovom reallityu, majke učesnica smatraju da tu nema ništa loše.

 

– To što Maca pokazuje grudi, a Zmaj od Šipova se skidao go, to je njihova sramota i njih treba izbaciti. Uostalom, kome smeta blud i nemoral, može da promijeni kanal, svako ima pravo da gleda šta hoće i niko nije primoran da gleda “Parove”. Glupa je odluka o ukidanju – rekla je Ružicina majka Tijana Veljković, a sa njom se slaže i Svetlana Golubović, mama Jelene Golubović.

 

– Ima mnogo nemoralnih stvari na drugim televizijama. Kome smeta, neka promijeni kanal. Ja ne vidim tamo ništa loše i ništa ne prikazuju što već nije prikazano. To je rijaliti šou – ispričala je Svetlana Golubović.

 

Takođe, i Enesa Hodžić, čija kćerka Maca Diskrecija prednjači po golotinji u “Parovima”, smatra da njeno dijete ali i ostali ukućani ne rade ništa loše.

 

– Ne treba da se ukinu, nema tu ničeg strašnog što oni rade. Ljudi su tamo iskreni i tako se i prikazuju – zaključila je Macina majka.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara