Magazin

Čudo zapanjilo svijet – Glas preminule majke doveo policajce do ugrožene bebe?!

Napisao admin

Četiri policajca u nedjelju su uletjela u automobil koji je upao u rijeku i spasli malenu Lili Grosbek. Pratili su ženski glas koji ih je navodio ka vozilu. Postojao je samo jedan nevjerovatan podatak – kada su došli do vozila jeidno je devojčica u kolima bila živa, a beživotno tijelo majke bilo je kraj nje. Od udesa je prošlo čak 14 sati.


Lili, koja ima samo 18 meseci pukim čudom izvedena je na bezbjedno. Njena majka Lin Grosbek (25) preminula je noć ranije, kada je izgubila kontrolu nad vozilom i nikako nije ona mogla da bude osoba koju policajci tvrde da su čuli.

“Dvije noći sam ležao budan pokušavajući da shvatim šta čujem. Sve što znam je da je bilo tu, svi smo čuli”, rekao je Tajler Bedo, španski policajac.

Automobil u kome se nalazila djevojčica bio je djelimično potopljen u rijeci u kojoj je voda preko noći bila ledena, a ulazila je u vozilo kroz polomljene prozore i prolazila tik pored glave bebici.

Trojica spasilaca tvrde da su našli kola slijedeći ženski glas koji ih je zvao u pomoć. Od nesreće je tada prošlo dva dana. Lili je u stabilnom stanju i sve joj je bolje. Počela je da otvara oči i bude svjesna svoje okoline.

Nikome nije jasno kako je beba preživjela skoro 14 sati u kojima je visila naglavačke u dječijoj stolici bez hrane ili vode.

“Srce mi slama sama pomisao na cijelu situaciju. Da li je tako sama noć provela plačući? To je čudo. Negdje je zapisano da će biti potrebna”, rekao je Bedo.

A glas koji su čuli? Bedo kaže da su trojica policajaca razgovarala o tome nakon spasavanja. Složili su se da su svi čuli isto. Ne mogu da objasne, ali znaju da je bilo stvarno.

“Taj dio cijele stvari mi baš pravi vrtoglavicu. Nisam religiozan, ali to mi jedino pada na pamet”, rekao je Bedo.

cure.ba

Komentari

komentara