Magazin

IZNENADIT ĆETE SE – Evo šta se kod Brene nalazi u torbi!

Napisao admin

Iako su joj skinuli gips sa obje ruke i sada funkcioniše kao i ranije, Lepa Brena ipak mora i dalje da uzima lijekove koje su joj prepisali nakon nezgode. „Alo!“ list se uvjerio da pjevačica u velikoj torbi nosi gomilu tableta, a i reklo bi se da se striktno pridržava terapije. Tako je na snimanju za „Zvezde Granda“, Brena otvorila tašnu, koju je fotograf uspeo da uslika, iz koje je uzela dvije kutije kapsula.


Lepa Brena (Foto: Arhiva)

Inače, lijek koji je popila reguliše i balansira crevnu floru i najčešće se pije uz jake lijekove koje ona očigledno mora da uzima.

Pjevačica se inače vratila redovnom snimanju emisija, te je odmah nakon što je ušla u studio, zauzela svoje mjesto pored Saše Popovića i Žike Jakšića i pomno je pratila kandidatkinje koje su pjevale. Nije je dugo držalo mjesto, pa je Brena u jednom momentu ustala i zaigrala i time pokazala da se nakon svega dobro osjeća. Čak je u jednom momentu fotoreporterima prstom pokazala da je dobro!

Podsjećanja radi, Lepa Brena polomila je obje ruke tokom odmora u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom, gdje se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem. Brzom intervencijom hrvatskih ljekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega je podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Nakon dva mjeseca od nesreće, prije nekoliko dana gazdarici „Granda“ skinuli su gips sa ruke.

alo.rs

Komentari

komentara