Magazin

JEDNA STVAR JE ZAČUDILA PRISUTNE – Evo šta je nakon saslušanja uradio ubicin advokat!

Napisao admin

Petnaestogodišnja S. I., najbolja drugarica mučki ubijene Tijane Jurić, saslušana je jučer u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.


Tijana Jurić (Foto: Arhiva)

Djevojčica je dala iskaz u nastavku saslušanja svjedoka u slučaju koji je zgrozio cijelu Srbiju i, kako nezvanično saznajemo, S. I. je pred zamjenicom višeg javnog tužioca detaljno ispričala šta se dešavalo u noći prije Tijaninog ubistva.

– Djevojčica je bila veoma potresena. Ispričala je da je s Tijanom Jurić i njihovim drugovima bila na fudbalskom turniru u sportskom centru Rata, poslije čega su oko ponoći njih dvije krenule kući. Prema riječima Tijanine drugarice, nesrećnu djevojčicu je posljednji put vidjela kad su se rastale kod kafane „Polet“ jer je Jurićeva otišla drugu da vrati duksericu koju je od njega pozajmila.

Tijanina drugarica je, takođe, rekla da je s ostalim drugovima odmah krenula da traži Tijanu, pošto nije stigla do druga kom je htjela da vrati duksericu, a nije se ni javljala da je stigla kući – rekao je izvor za Kurir.

Kako saznajemo, saslušanju je prisustvovao i Viktor Gostiljac, advokat Dragana Đurića (34), mesara iz Surčina, koji je optužen da je usmrtio Tijanu Jurić, što je i priznao i policiji pokazao mjesto zločina. Advokat je, nezvanično, saslušao svjedočenje Tijanine drugarice i nije postavljao pitanja.

kurir

Komentari

komentara