Magazin

UDOVICA U VJENČANICI – Mladenci nakon slavlja krenuli u hotel da provedu prvu bračnu noć, a onda je …

Napisao admin

Antoni Bruno (26), vatrogasac iz Kanzas Sitija, ubijen je ispred hotela u kom je planirao da provede prvu bračnu noć, i to pred očima svoje tek vjenčane supruge!


Mlada (Foto: Youtube)

Tragedija se dogodila decembra prošle godine, a jučer je Britance šokirao snimak bezbjednosnih kamera koji je dospio u javnost. Na njemu se vidi kako Stefani Bruno (29) u vjenčanici stoji na ulici, ne sluteći da će za koji trenutak postati udovica!

Antoni i Stefani nakon vjenčanja i slavlja pošli su u hotel u kom su planirali da provedu noć. Kada su stigli ispred njega, mlada je izašla, a mladoženja je ostao da plati račun. Međutim, ubrzo se njihov najljepši dan u životu pretvorio u košmar.

Sve je počelo nakon što je taksista Ahmed Alomari uputio mladoženji provokativnu opasku na račun mlade. Antoni je počeo da ga bije, a u tuču se umiješao i policajac Donald Habard, koji je bio van dužnosti.

Zaskočio je mladoženju i izbila je nova tuča između njih dvojice, a policajac je u jednom trenutku, strahujući za svoj život od Bruna, koji ga je nadjačao, potegao pištolj i ispalio dva hica u mladoženju.

Stefani je prošle nedjelje podnijela tužbu protiv policajca, jer nije bio na dužnosti i nije imao policijsku opremu – biber-sprej ili šok-pištolj, kojim bi mogao da obuzda njenog supruga i time izbjegne tragediju.

alo.rs

Komentari

komentara