Magazin

Ovo o njoj sigurno niste znali – Ko je Jelena, atraktivna supruga Novaka Đokovića!

Napisao admin

U svečanoj loži svakog teniskog turnira na kojem nastupa Novak Đoković sjedi plavokosa ljepotica na kojoj već po gestikulaciji i reakcijama dok gleda meč možete prepoznati zaljubljenu ženu.


Novak i Jelena (Foto: Arhiva)

To je 28-godišnja Jelena Ristić, od četvrtka u 18.30 sati, Jelena Đoković, trenutno prva dama u svijetu reketa. Rođena Beograđanka prije svega plijeni svojom ljepotom i jednostavnošću, a iako se svjetski mediji otimaju za intervjue s njom, Jelena rijetko istupa u javnosti.
Ko je Jelena, atraktivna supruga Novaka Đokovića!

Ljubav traje 10 godina

– Nikada nisam koristila priliku da probijem granice svoje prirodne uloge, a to je ona Novakove djevojke. Uživam u životu, ali ne osjećam da bih se trebala time busati u prsa bez obzira na to koliko sam sretna. Koristim svoju situaciju da pomognem onima kojima pomoć treba, a takvih je u Srbiji puno – izjavila je jednom prilikom Jelena.

Odrasla je u Beogradu, ima sestru, a u djetinjstvu se intenzivno bavila sportom. Upisala je sportsku gimnaziju, a tada se dogodio i njen fatalni susret s godinu dana mlađim Novakom. Oboje su se kretali u teniskim krugovima, a njihovi prijatelji kažu da je to od početka bila prava ljubav. Jelena je žarko željela studirati u inozemstvu, a da bi roditeljima olakšala situaciju, trudila se dobiti sportsku stipendiju te se, umjesto tenisu, okrenula atletici. Radila je i u kladionici da bi zaradila džeparac. U Milanu je završila studij menadžmenta, a nakon toga je snage usmjerila na Novakovu karijeru.

Problematična daljina

– Kako je Novak napredovao u karijeri, tako se moje studiranje produljivalo. Jedan, pa drugi ispit i nikad kraja, ali uvijek smo jedno drugo poštovali i nismo narušavali svoje ambicije. Ja sam bila studentica koja je financijski jedva uspjela otići u inozemstvo, a i Novak je na početku teško skupljao novac za avionske karte. Ipak, redovito je dolazio na moje ispite, a često je znao i sjediti sa mnom u dvorani na faksu. Naravno, tada nije bio poznat – ispričala je Jelena. Nakon što je završila fakultet, pronašla je posao u jednoj naftnoj industriji u Monacu, a Đoković je postajao sve uspješniji tenisač pa je njen radni odnos opet otežavao njihovu vezu. Tada su odlučili da će Jelena prestati raditi, a 2007. godine, osnovali su fundaciju Novak Đoković za pomoć siromašnoj djeci u Srbiji, na čelu koje je Jelena.

– Moja je zadaća da Novaka držim smirenim i opuštenim prije meča. Mi smo i emocionalni partneri i, koliko sam ja podrška njemu, toliko je to i on meni – kazala je Jelena. Mediji su se trudili naći mrlju u njenu životopisu, ali to im nije polazilo za rukom. Novakova i Jelenina veza, koja traje od 2005., nije se nikad našla na kušnji iako su srpske novine znale servirati bombastične natpise. Snimili su tako jednom prilikom Novaka kako grli folk pjevačicu Radmilu Manojlović, ali se bura brzo slegnula kada se pokazalo da su samo prijatelji.

Novak je Jelenu zaprosio u septembru 2013., a u aprilu ove godine preko Twittera objavili su da čekaju svoje prvo dijete.

vecernji.hr

Komentari

komentara