Magazin

Skandal – Pobjedniku "Zvezda Granda" zabranjen doček pored …

Napisao admin

Veliki skandal potresa Srebrenik, a razlog je doček pobjednika najnovije sezone popularnog muzičkog rijalitija “Zvezde Granda” Mirze Selimovića u rodnom gradu!


Mirza Selimović (Foto: Ekskluziva)

Podsjetimo, talentovani Mirza je već drugi pobjednik ovog showa zaredom koji dolazi iz Bosne i Hercegovine (nakon Kakanjca Amara Jašarspahića – Gileta) i slično kao i Giletu u Kaknju, planira se i doček Selimoviću u Srebreniku.

Taj doček je planiran za sutra, u utorak 08.07.2014 na Gradskom trgu u Srebreniku. A zakazani pobjednički koncert, kao onaj što je imao i njegov prethodnik Amar Gile, ovogodišnji pobjednik bi trebao imati 5. 8. ove godine.

No, bina koja je jučer postavljena na trgu danas se sklanja i vraća ispred Doma kulture, gdje će izgleda najvjerovatnije biti održan doček.

Navodno je u Općini Srebrenik veteransko udruženje zabranilo da se doček organizuje na trgu ispred spomenika poginulim borcima.

Reakcije su različite. Dok neki odobravaju izmiještanje pozornice, drugi kažu da su primjedbe licemjerne – i da je već bilo različitih zabavnih sadržaja pored spomenika, uključujući i one kad su dolazili gosti iz drugih država, te se vrlo rijetko mogu vidjeti oni koji su protestovali zbog Mirzinog dočeka kako odaju počast poginulim borcima – osim kad snima televizija i kad su u pitanju godišnjice.

doznajemo.com

Komentari

komentara