Magazin

Užas !!! – Začuli su jeziv zvuk iz bunara, zatekli su djelo serijskog mučitelja! (FOTO)

Napisao admin

Još jedno nevino biće bilo bi žrtva ljudske surovosti da nije bilo organizacije ljubitelja životinja “Anima“ iz Subotice. Dokazali su da postoje heroji i da ignorisanje problema samo produbljuje problem!


Bunar (Foto: Ekskluziva)

“Dobili smo dojavu da se van grada, na jednom napuštenom salašu ,u bunaru koji je presušio nalazi pas u jako lošem stanju, bačen na dubinu od oko 10 metara“, objasnili su iz organizacije na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako izvući prestravljenu životinju sa tako veliki dubine bez opreme? Uz pomoć prijatelja! “Glečer vertikal“ pritekao je u pomoć kučencetu u nevolji.

“Kada smo stigli, vidjeli smo da je pas u izuzetno lošem stanju,da je uplašen,dezorijentisan i ekstremno neuhranjen. Dado,-hrabri dečko iz firme “Glečer vertikal“ je pripremio opremu i spustio se u bunar. Maleni uplašeni njuškavac u bunaru u početku nije bio spreman za saradnju, režao je i nije dozvoljavao da mu se priđe zbog svega što je preživio“, objašnjavaju spasioci.

Čak i onako uplašen pas je osetio da mu žele dobro i smirio se.

“Mališa je odmah shvatio da želimo da mu pomognemo, dozvolio je da ga pomazimo, onako iznemogao je čak i mahao repićem. Po svom junaku je dobio ime Dado i odmah smo krenuli kod veterinara. Tamo je zbrinut ,dobio je terapiju,smjestili smo ga u pansion i momentalno se oporavlja. Slučaj smo prijavili policiji i očekujemo da se izvršilac ovog gnusnog zločina pronađe. Ono što nas je naročito uznemirilo sto je u bunaru bio još jedan skelet psa…Izgleda da njegovo cviljenje nije čuo niko kome je stalo.Sada se borimo za život dragog njuškavca Dade,njegovo stanje je kritično jer je bio bez hrane i vode minimum 10 dana ali ne odustajemo i čvrsto vjerujemo da će ljubav koju mu pružamo izbrisati sva ružna sjećanja“, poručuju ovi plemeniti ljudi.

alo.rs

Komentari

komentara