Magazin

Donosi mnogo nevolja – Čuvajte se ovog petka, svi ćemo biti baksuzni!

Napisao admin

Ove godine petak 13. dolazi u kombinaciji sa punim Mjesecom i donijeće nam mnogo nevolja, kažu astrolozi.


Petak 13 (Foto: arhiva)

Oni upozoravaju da, zbog ove baksuzne kombinacije, ovog petka ne pričate mnogo ni sa kim jer ćete doći u sukob, da ne radite, a ni ne vozite kola.

Ovog petka Mjesec će biti u Strijelcu što znači da ćemo svi biti kao dvorske lude – previše optimistični i preosjetljivi. Maštaćemo da dobijemo 3 miliona na lotou, ali naravno nećemo ni otići da uplatimo tiket, a onda ćemo u novinama pročitati da je neko izvukao sedmicu. Bićemo pravi baksuzi – objašnjava astrolog Vlada Vlajić.

Međutim, to će nam biti najmanji problem. Astrolog objašnjava da  nećemo imati sreće ni sa čim, em ćemo se po cijeli dan svađati sa dragim ljudima.

– Retrogradni i puni Mjesec će svima stvoriti probleme – svađaćemo se sa svima u okolini, nećemo se snalaziti sa paporologijom, niti u saobraćaju. Zbog retrogradnog Mjeseca je i došlo do ovako velikog broja saobraćajnih nesreća posljednjih dana, zato izbjegavajte da vozite kola, pogotovo u petak – kaže on.

Baksuzni petak 13. i pun mjesec napraviće nam problem i sa novim ljubavima.

 – Ako planirate ovog petka nekome da izjavite ljubav neka to onda bude grandiozno i spektakularno, inače bolje da to ni ne radite, jer nećete dobro proći – priča Vlajić.

Astrolozi takođe savjetuju da tokom punog Mjeseca ne donosimo važne odluke, ne kupujemo kuću, stan, automobil, pa ni tehniku.

A ako baš u petak polažete neki ispit, nade da ga položite ima samo ako ispoštujete jedno pravilo.

– Studente savjetujem da uče od posljednjih do prvih lekcija i tako ispoštuju simboliku retrogradnog Mjeseca kako bi položili ispite – kaže Vlajić.

 

Bez obzira da li vjerujete u astrologiju ili ne, brojni naučnici i doktori tvrde da pun Mjesec svakako utiče i na duševno stanje, samo što toga nismo svjesni ako prethodno ne pročitamo da će te noći biti pun. Vjeruje se da Mjesec u vrijeme kada je pun izaziva veliku agresivnost u samome čovjeku, pa čak i u duševnim bolnicama imaju posebnu pripremu za dan punog Meseca.

 

Iako možda niste sujeverni, ovog petka igrajte na sigurno i idite na spavanje ranije kako biste izbegli sve nevolje, svađe i baksuzluke.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara