Magazin

Malo drugačiji zodijak – Otkrijte što ste po indijanskom horoskopu

Napisao admin

Mnoga indijanska plemena i kulture vjerovala su da je čovjeku u trenutku rođenja 'dodijeljena' i životinja koja ga karakterizira. Ta životinja kasnije se promatra kao simbol njegove osobnosti. Provjerite koja vam životinja prema datumu rođenja pripada i što označava


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Vidra: 20. siječnja – 18. veljače

Ako po datumu rođenja spadate u znak Vidre, vi ste intuitivna i maštovita osoba, po razmišljanju godinama ispred svih drugih. No ljudi vas zato često doživljavaju kao čudnu ili ekscentričnu. Zbog toga možda nećete biti prvi izbor kad treba nešto napraviti, no to je velika greška. Premda drugačije gledate na stvari, imate sjajnu maštu i inteligenciju.

Privatno ste osjećajni i brižni, ali i hrabri i iskreni. Vidre koje ostanu same, znaju biti beskrupulozne, raskalašene, buntovne i usamljene.

Vuk: 19. veljače – 20. ožujka

Ako ste po indijanskom horoskopu Vuk, vi na ljestvici vrijednosti ljubav stavljate iznad svega ostalog. Strastveni ste, privrženi i vrlo brižni. S druge strane ste neovisni i ponekad se ponašate baš poput vuka samotnjaka – trebate svoju slobodu, ali ste u isto vrijeme nevjerojatno nježni i osjećajni za druge.

U pozitivnom i brižnom okruženju Vukovi su strastveni, velikodušni, jako nježni i odani. Prepušteni sami sebi, mogu postati nepraktični, neposlušni, opsesivni i osvetoljubivi.

Sokol: 21. ožujka – 19. travnja

Baš poput sokola, ni vi nemate problema sa sagledavanjem šire slike u životnim situacijama i sposobni ste uzdignuti se iznad svake prepreke. Ne trošite vrijeme, već djelujete odmah nakon što nešto odlučite. Rođeni ste vođa i idealni za projekte ili timske sportove, zbog čega posjedujete i malu dozu arogancije koja je nužna za takav stav.

Privatno, u pozitivnom okruženju, Sokoli će zadržati strast i predanost u vezi i uvijek pokazivati sućut i osjećajnost prema drugima. Prepušteni sebi, Sokoli mogu biti tašti, grubi, netolerantni, nestrpljivi i pretjerano osjetljivi.

Dabar: 20. travnja – 20. svibnja

Marljivi i radišni, vi točno znate kako treba obavljati stvari i kako se treba suočiti s problemima. Jasno, brzo i strateški razmišljate. Odani ste i spremni ste pomoći svakome kome je pomoć potrebna. Preuzeti kontrolu, prilagoditi se i svladati prepreku vaš je moto, no tendencija da sve bude po vašem može vas dovesti u neprilike.

U pozitivnom okruženju Dabar će biti suosjećajan, velikodušan, uvijek će pomoći i bit će odan. U negativnom okruženju do izražaja će doći nervoza, kukavičluk, posesivnost, arogancija i pretjerana zahtjevnost.

Jelen: 21. svibnja – 20. lipnja

Osobe rođene u znaku Jelena dražesne su i elegantne. Ljudima ste odmah na prvi pogled simpatični i zbog toga ste često u centru pažnje, što vam i odgovara. Vi ste muza indijanskog Zodijaka, uvijek znate nasmijati i brbljavi ste. Uvijek svjesni okoline i još svjesniji svog izgleda, Jelen ponekad može biti egocentričan.

U dobrom okruženju do izražaja će doći Jelenova urođena živost i vrckava osobnost. On može biti vrlo inspirativan i brižan u vezi. Kad je sam, zna biti sebičan, mijenjati raspoloženja, nestrpljiv, lijen i dvoličan.

Djetlić: 21. lipnja – 21. srpnja

Vi ste ekstremno empatični i jednostavno se čini da razumijete ljude. Puni ste podrške za druge, ponašate se zaštitnički i majčinski, i zbog toga ste sjajni prijatelji, partneri i roditelji. Djetlići su generalno štedljivi, snalažljivi i organizirani.

U ugodnom zajedništvu do izražaja dolazi njihova beskrajna brižnost, predanost i romantičnost. Prepušteni sebi, skloni su postati posesivni, ljuti, ljubomorni i inatljivi.

Losos: 22. srpnja – 21. kolovoza

Ako ste rođeni u znaku Lososa, iznimno ste društveni i vjerojatno imate gomilu prijatelja. Samouvjereni ste, strastveni i silno se trudite postići svoje ciljeve čime inspirirate i druge. Vaša je energija gotovo opipljiva i zarazna.

U kvalitetnoj vezi Losos će biti stabilna karika, smiren, senzualan i predan u svakom pogledu. Sam ili u negativnom okruženju osobe rođene u znaku Lososa mogu biti egoistične, vulgarne i vrlo netolerantne prema drugima.

Medvjed: 22. kolovoza – 21. rujna

Stabilni ste, izdržljivi i pouzdani, vi ste tip osobe na koju se svatko može osloniti. Istovremeno ste i praktični i velikodušni, izvrstan ste poslovni partner i prijatelj. Medvjedi su najčešće glas razuma u većini scenarija i čine sjajan balans Sovama. No treba znati da su vrlo skromni i često stidljivi.

U okruženju punom ljubavi ovaj znak obasipat će drugu stranu ljubavlju i darežljivošću. Nadalje, Medvjed ima kapaciteta da bude strpljiv i odmjeren zbog čega može biti sjajan učitelj ili mentor. U suprotnom će okruženju biti skeptičan, lijen i uskogrudan.

Gavran: 22. rujna – 22. listopada

Osobe rođene u znaku Gavrana seksi su i šarmantne. Uvijek pronađete način da vas drugi zamijete i da se slože s vašim planovima. Nasreću, izvrsni ste u planiranju zahvaljujući brzom razmišljanju i spretnom rješavanju problema. Osim toga, Gavran u sebi nosi istovremeno dozu idealizma i diplomacije i silno je domišljat.

U pozitivnom okruženju i vezi ovaj znak indijanskog horoskopa je opušten, romantičan i blag u razgovoru. Može biti vrlo strpljiv i intuitivan. Prepušten sebi, postat će zahtjevan, nedosljedan, osvetoljubiv i nabrušen.

Zmija: 23. listopad – 22. studenog

Vi ste rođeni u znaku šamana. To znači da ste rođeni s darom liječenja. Vrlo je vjerojatno da će vas u životu privući medicina, psihologija ili neka vrsta ezoteričnog liječenja. Zmija često zna biti zainteresirana za neopipljive stvari zbog čega je drugi znaju doživljavati kao misterioznu i ponekad zastrašujuću. Istina, ovaj znak može biti tajnovit i čak pomalo mračan, no s druge je strane vrlo osjećajan i brižan.

U vezi u kojoj je zadovoljna, Zmija će biti strastvena, inspirativna, duhovita i puna podrške. Prepuštena sama sebi, može postati malodušna, nasilna i sklona čudnim promjenama raspoloženja.

Sova: 23. studenog – 21. prosinca

Avantura je vaše srednje ime i vrlo rado ćete promijeniti smjer kojim idete kroz život, i to u tren oka. Što god da se desilo, vi ćete ostati optimistični. Sove su poznate po tome da život žive punim plućima, no u tome znaju biti neoprezne, nemarne i neobazrive. Sjajni su umjetnici, učitelji i aktivisti.

U sretnoj vezi Sova je osjećajna, entuzijastična i sjajan slušač. Prepuštene sebi postaju neumjerene, sklone pretjeranom ugađanju, ogorčene i ratoborne.

Guska: 22. prosinca – 19. siječnja

Nijedan drugi znak nema motivaciju i odlučnost kakvu vi imate. Ako nešto treba napraviti, dajte to Guski. No to ne znači da ste koncentrirani samo na posao. Znate uživati i zabaviti se i uživate u društvu.

Kad gusku mazi ugodno okruženje i brižna obitelj i prijatelj, ona će uspjeti u svim stvarima koje zamisli. Bit će strastvena, duhovita, društvena i senzualna. No prepuštena sama sebi, može zapasti u opsesivno ponašanje ili ovisnost koja je može odvesti u propast.

tportal

Komentari

komentara