Magazin

Da li su vam zvijezde naklonjene – Blizanci – godišnji horoskop!

Napisao admin

Astrološka prognoza za Blizance od 21. maja 2014. do 20. juna 2015.


Blizanci (Foto: Ilustracija)

Blizanci – godišnji horoskop

Blizancima vlada Merkur, planet intelekta, komunikacija i umnih aktivnosti. Ako ste tipičan Blizanac, svestrana ste osoba s mnogo ideja i odličan komunikator. Dosjetljivi ste i fleksibilni u razmišljaju. Znate o svemu pomalo, ali rijetko se dublje zainteresirate za stvari koje vas se ne tiču osobno. U promjenljivim okolnostima se snalazite bolje od većine drugih znakova. Snaći ćete se u većini profesija, naročito ako uključuje pisanje, podučavanje, prodaju i komunikaciju. Mnogi Blizanci stupaju u brak više od jednom, jer im odnosi s istom osobom znaju postati dosadni.

Rođeni u 1. dekadi (22.-31.5.): Vaš je um aktivan i nemiran po prirodi. Imate samopouzdanja, znate se izražavati i volite prijateljstva. Tražite istinu i pravdu. Postoji opasnost da na sebe preuzimate obaveze na koje trošite previše vremena i energije. Stoga je važno fokusirati se na jednu stvar, a potom prijeći na drugu. Dobra komunikacija vodi k uspjehu.

Rođeni u 2. dekadi (1.-10.6.): Romantičniji ste i skloniji suradnji od ostalih Blizanaca. Ne mijenjate se tako lako, osim ako je ideja o promjeni vaša. Trebate stremiti ravnoteži u svim područjima života. Jupiter će donijeti nove interese i odnose nakon ulaska u znak Lava. Talentirani ste, svestrani i privlačni.

Rođeni u 3. dekadi (11.-21.6.): Sunce i Uran su posebno jaki u vašem horoskopu. Postavljate trendove u naglašavanju važnosti prirode. Živite po svojim vlastitim pravilima, koji su ponekad u suprotnosti s društvenim. Nakon što Jupiter uđe u znak Lava u srpnju, steći ćete nova znanja i upoznati nove ljude. Mogli biste steći korist kroz obrazovanje, putovanja i kulturne aktivnosti. Ponosni ste, jake volje i nezavisni.

Dragi Blizanci, ove godine ulazite u novu životnu fazu. Vaši stavovi, kreativnost i odnos prema novcu će biti naročito naglašeni. S dobrim utjecajem Jupitera u vašem 2. polju do 15. srpnja, još uvijek imate prilike povećati svoje prihode ili barem naći nove izvore financijske ili emocionalne potpore.

Već 16.7. Jupiter započinje 13-mjesečni boravak u znaku Lava, što je vaše 3. polje. Ovaj tranzit je odličan za učenje, komunikacije i upoznavanje novih ljudi. Susjedi, rođaci ili članovi šire obitelji vas mogu upoznati s ljudima koji vam mogu pomoći. Ovo se polje odnosi i na kraća putovanja, stoga je vjerojatno da ćete češće koristiti vikende za odmor.

Saturn će provesti većinu tekuće godine u Škorpionu, vašem 6. polju svakodnevnog posla. Moguće je kako je posao koji morate obavljati težak ili ste opterećeni obavezama. Ovo polje upravlja i zdravljem, a to znači da morate dobro paziti na sebe, osigurati dovoljna sna i zdrave prehrane. Budite oprezni dok putujete na posao. Nakon što Saturn uđe u znak Strijelca 23. prosinca, vaše veze će biti na kušnji; ako postoje neke sumnje u odnosima, dajte sebi i drugoj osobi dovoljno vremena za razmišljanje te razgovarajte o problemima koji vas brinu. Saturn će u ovom polju ostati do kraja 2017., a za to vrijeme će se veze koje nisu na stabilnim nogama prekinuti, dok će one dobre izdržati i postati jače.

Uran se nalazi u Ovnu, vašem 11. polju, sve do 2018. godine. Do tada, ostvarit ćete najmanje jedan cilj  koji ste sebi zadali, a možda i više. Moguće je i da će vam se prioriteti promijeniti. Prijateljstva se mogu prekinuti, a nova započeti i to s ljudima koje u prošlosti ne biste izabrali.

Neptun u Ribama, u vašem 10. polju karijere i uspona u životu, čini da vas privlači i duhovna strana života, a ne samo materijalističke ambicije. Važno je znati da morate dobro paziti na svoju reputaciju, jer ovaj tranzit često upućuje na pad. Intuicija i instinkti su vam snažni; dopustite im da vas vode. U periodu od 9. lipnja do 16. studenog, vaši bi ideali mogli biti u sukobu s poslom koji obavljate.

Pluton u vašem 8. polju usmjerava vašu pažnju na dugove, zajednička sredstva, osiguranja, intimne odnose, nasljeđa, investicije i partnerove prihode. Za vrijeme ovog dugoročnog tranzita, dobro organizirajte svoje financije i planove za umirovljenje, bez obzira koliko ste stari.

Mars predstavlja energiju, akciju i hrabrost. Za vrijeme prolaska ovog planeta kroz vaš horoskop, potiče vas na aktivnost, suočavanje s problemima, te vas upućuje da želje pretvorite u stvarnost. U sljedećih godinu dana, Mars putuje od Vage do Blizanaca, naglašavajući različita područja vašeg života. Povećajte šanse za uspjeh poduzimajući odgovorajuće korake u vrijeme kad Mars podupire vaše napore.

Do 24.7. Mars se nalazi u vašem 5. polju, a sve što želite je mnogo zabave! Ako niste u vezi, mogli biste naći ljubav svog života ili doživjeti veoma uzbudljive trenutke s nekom novom osobom. Vaša je kreativnost na visokoj razini u ovom periodu. Ona se može izraziti kroz ljubav, sportske aktivnosti, hobije, umjetnost ili zabavnu djelatnost.

25.7. – 12.9. Mars je u Škorpionu, vašem 6. polju. Pritišću vas obaveze, a teret posla je velik. Uvjeti na poslu bi mogli biti problematični, što može prouzočiti stres i oslabiti vaš imunitet. Ne pretjerujte s aktivnostima, što uključuje i posao i vježbanje. Nastojte se dobro odmoriti kad god možete. Pripazite na ponašanje u prometu.

13.9. – 25.10. Dok je Mars u Strijelcu, odnosi zahtijevaju vrlo osjetljiv pristup. Ne rješavajte otvorena pitanja agresivnim pristupom. Poslovni i emocionalni partneri i prijatelji će biti nervozni ili će njihove potrebe biti u suprotnosti s vašim. Ovo je naročito izraženo ako Mars čini loše aspekte s planetama u vašoj natalnoj karti.

26.10. – 3.12. Za boravka Marsa u znaku Jarca, naglasak je na zajedničkim financijama, dugovima, kreditima, nasljedstvu ili intimnim odnosima. Bilo koje od ovih pitanja može biti uzrok prepirke i neslaganja. Osobe kojima dugujete novac ili ljubavnici bi mogli biti tvrdoglavi, ljubomorni ili posesivni. Nastojte podmirivati novčane obaveze i jačajte intimne odnose.

4.12. – 11.1.2015. Mars je sada u vašem 9. polju, a to je odlično vrijeme za učenje novih vještina i stjecanje znanja te širenje intelektualnih horizonta. Otvaraju vam se nove perspektive kroz čitanje, obrazovanje, putovanja, religiju, kulturne aktivnosti i druženja s novim, drugačijim osobama. Neka pravna pitanja bi mogla zaokupiti vašu pažnju.

12.1. – 18.2. Mars u 10. polju karijere potiče vašu ambicioznost. Gorite od želje da pokažete i postignete što možete. Moguć je napredak u poslu i karijeri ili javnom životu. Nastojte izvršiti sve zadatke koji pokazuju vaše jedinstvene sposobnosti. Prema nadređenima zadržite odnos pun poštovanja, ali i prema roditeljima i drugim osobama vrijednim respekta.

19.2. – 30.3. Mars u znaku Ovna, vašem 11. polju, daje vam snage za postizanje osobnih i profesionalnih ciljeva. Postavite precizne rokove, slijedite plan i ostanite fokusirani na izvršavanje zadaća. Što se društvenog života tiče, budite aktivni u izlascima i inicirajte upoznavanja.

31.3. – 10.5. U znaku Bika, vašem 12. polju, Mars vas upućuje da usporite. Energija vam je polako pri kraju, stoga izaberite tihe aktivnosti. Odmarajte se, meditirajte i čitajte. Ovo je period pogodan za planiranje sljedećih koraka. Nemojte se upuštati ni u kakve sumnjive ili protuzakonite poslove jer bi kasnije mogli lako izaći na vidjelo.

11.5. – 23.6. Mars u vašem znaku podiže nivo energije, a vi želite postići što više. Sve podređujete svom načinu djelovanja i razmišljanja. Možda ćete biti nemirni i nestrpljivi. Okolina vas doživljava kao sposobne, aktivne, ponekad i agresivne, zavisno od vašeg ponašanja. Seksualnost vam je izraženija. Vrijeme je za ostvarivanje planova i ciljeva.

Merkur će u sljedećih godinu dana imati četiri perioda kad, gledajući s našeg planeta, prividno ide unatrag, što se naziva retrogradnim kretanjem. To se odnosi na periode od  7.6.-1.7., 4.10.-25.10., 21.1.-11.2.2015. i od 18.5. do 11.6.2015.. Ta razdoblja vrijede za sve znakove, a karakteriziraju ih problemi i poremećaji u komunikacijama, kao i odgode i promjene planova putovanja. Budite jasni u pismenoj i verbalnoj komunikaciji kako biste umanjili mogućnost nesporazuma. Također, uputno je izbjegavanje potpisivanja ugovora i nabava razne tehničke opreme. U ovim je periodima povećana opasnost od gubitka podataka i problemi s računalima.

Eklipse (pomrčine): Eklipse naglašavaju sferu života koja je naročito važna u vrijeme njenog događanja i još 6-12 mjeseci nakon nje. Njen efekt je najjači u vrijeme kad se dešava; zatim njen utjecaj slabi sve dok ne dođe do sljedeće eklipse iste vrste. U sljedećih godinu dana će biti 4 eklipse. Prva je Mjesečeva eklipsa u Ovnu 8.10., koja će vas ohrabriti da aktivno ostvarujete svoje ciljeve. Sunčeva pomrčina 23.10. u Škorpionu će vas podsjetiti na vezu između rada i zdravlja. Sljedeća je pomrčina Sunca u Ribama 20.3.2015., a naglašava vaš društveni status; u 12 mjeseci nakon ove pomrčine vaše bi javne ili profesionalne aktivnosti mogle imati utjecaja na vašu reputaciju. Mjesečeva eklipsa 4. travnja 2015. bi mogla donijeti dobre vijesti u vezi voljene osobe ili nekog vašeg kreativnog poduhvata; drugi Blizanci će dobiti bebu u 6 mjeseci nakon ove pomrčine.

Ljubav i odnosi

Osoba koja želi osvojiti vaše srce mora vas mentalno stimulirati i ne biti previše emocionalno zahtjevna. U suprotnom, brzo bi vam mogla dosaditi, a vi tada tražite uzbudljivijeg partnera. Najbolje vrijeme za ljubavna zbivanja u 2014. godini su između 19. svibnja i 25. srpnja, dok se Mars nalazi u vašem polju uživanja. Također, odličan period je od 23.6. do 17.7. te od 16.11. do 9.12 – u to vrijeme će Venera prolaziti vašim 1. i 7. poljem. Ugodno društvo potencijalnim ili sadašnjim partnerima ćete biti i između 11.4. i 6.5.2015. dok Venera boravi u vašem znaku. Nove ljude preko članova obitelji i osoba iz bliže okoline biste mogli upoznati između 12.8. i 4.9. Ljubav i nježnost s osobom s kojom živite možete očekivati između 5. i 28. rujna. Dok Venera prolazi vašim poljem partnerstva, izeđu 16.11. i 9.12., iskoristite vrijeme za izlaske s dragom osobom. Nakon toga, sve do početka siječnja iduće godine, vaš bi se intimni život mogao popraviti. Između 20. siječnja i 16. ožujka, privlačit će vas osobe na visokim i važnim položajima. Seksualna želja će se intenzivirati za vrijeme boravka Venere u vašem znaku, od 11.5. do 23.6.2015.

Novac i posao

Vaš godišnji financijski ciklus započinje 21.6., nakon ulaska Sunca u znak Raka; to je odlično vrijeme za planiranje budžeta. Mogli biste ostvariti prihode kroz rad kod kuće između 15.8. i 28.9. dok Merkur, Sunce i Venera prolaze vašim 4. poljem. Vodite računa o svim kreditma, dugovima i zajedničkim sredstvima između 17.12. i 19.1., za boravka Merkura i Sunca u vašem 8. polju. Šefove i suradnike na poslu možete impresionirati svojim odličnim obavljanjem posla između 23.10. i 21.11., kao i od 12. siječnja do 28. ožujka.

Zdravlje

Veoma je važno da ostanete prizemljeni  te da ne trošite vrijeme na pretjerano i beskorisno razmišljanje. Saturn u vašem polju zdravlja boravi sve do 22.12. i upozorva vas da ste izloženi mogućim nezgodama. Bit će vam potrebno puno odmora i zdrave prehrane. Izbjegavajte ljude s prehladama, gripom i raznim infektivnim bolestima jer biste lako i vi mogli završiti u krevetu. Uran u znaku Ovna govori o važnosti promišljenog biranja prijatelja. Ako želite započeti s dijetom ili vježbanjem, odličan period za započinjanje takvog programa je između 23.10. i 21.11., dok se Sunce nalazi u vašem polju zdravlja.

MJESEČNE PROGNOZE

LIPANJ – Vaši financijski problemi polako nestaju i sad ste u mogućnosti ostvariti napredak i postaviti nove ciljeve u ovom području života. Vaš profesionalni život je još pomalo nejasan, ali uglavnom sve funkcionira, najviše zbog toga što ne nastojite ostvariti ciljeve nepotrebnim pritiskom. Nalazite vremena i za prijatelje i blisku osobu unatoč povremenim sukobima i privlačenjem vaše pažnje na njih.

Četiri planete su retrogradne (prividno se kreću unatrag) skoro čitav mjesec, a to vrijeme možete iskoristiti za razmišljanje o važnim pitanjima, poboljšanjem učinjenog na poslu, kao i za preslagivanje prioriteta. Uz malo više napora, možete dati najbolje od sebe do 20.6., dok je Sunce u vašem znaku. Komunikacija i putovanja bi mogli biti problematični od 7.6. pa sve do kraja mjeseca. Venera bi ipak mogla privući mnoge dobre stvari od 23. lipnja do 17. srpnja. Poštujte stavove i osjećaje suradnika oko 12., za vrijeme Punog Mjeseca u Strijelcu. Osjećaji bi mogli utjecati na odluke vezane uz novac nakon ulaska Sunca u znak Raka 21.6. Mladi Mjesec u istom znaku 27. označava dobro vrijeme da se pozabavite novčanim planiranjem. 

SRPANJ – Ukazat će se dobre prilike za ostvarivanje financijskih ciljeva kroz profesionalne aktivnosti. Nažalost, još uvijek morate paziti kako neki ljudi iz vaše okoline ne bi djelovali negativno na vašu financijsku situaciju. Možda previše trošite prilikom izlazaka, tokom aktivnosti na internetu ili za razne članarine. Druga mogućnost je da ste izloženi stalnim zahtjevima prijatelja za posudbom novca. Štogod da je u pitanju, odvojite financijska pitanja od društvenih aktivnosti. Dobra vijest je da ulazite u godinu dobrih komercijalnih i poslovnih prilika.

Nakon što je Merkur krenuo u direktan hod, komunikacije bi trebale biti olakšane. Neka osobna potreba ili financijsko pitanje zahtijevaju posebnu pažnju oko 12.7., za vrijeme Punog Mjeseca. Postajete daleko optimističniji nakon 16. i ulaska Jupitera u znak Lava. Uživajte u druženju s rođacima i susjedima od 22.7. do 21.8. Ako je moguće, provedite vikend oko 25. na nekom izletu ili bazenu; Mladi Mjesec u Lavu obećava dobru zabavu. 

KOLOVOZ – Na poslu je prisutno mnogo ogovaranja, nesporazuma, nedostatka organiziranosti  i druge “drame”. Pozitivna energije teče sektorom koje se odnosi na vaš dom i privatni život, stoga ne čudi da ste daleko zainteresiraniji na to kako da donesete više ljubavi i novca u dom bez da ga previše napuštate. Dobitna kombinacija bi bila kad bi šef pristao na vaš rad od kuće.

Bit ćete izrazito komunikativni do sredine mjeseca, dok Merkur prolazi znakom Lava; provodit ćete više vremena s rođacima i susijedima nego inače. Venera u Lavu od 12.8. do 4.9. olakšava odnose u vezama ili u potrazi za novim mjestom stanovanja. Jupiter je također u Lavu, što ima pozitivan utjecaj na ljubav i vašu kreativnu stranu. Pun Mjesec u Vodenjaku 10.8. donosi vijesti o putovanju. Nakon ulaska Merkura u Djevicu 15.8., nastojte ne kritizirati članove obitelji ili osobe koje vam dolaze u posjet. Sunce i Merkur na ovom mjestu donose više reda u vaš obiteljski i osobni život. Detalji i poštivanje zadanih rokova su veoma važni između 25. i 27.

RUJAN – Situacija na poslu je daleko bolja, nakon što je sva drama iz kolovoza sada stvar prošlosti. U stanju ste mnogo postići i zadobiti poštovanje kolega i podređenih. Sljedeći mjesec očekujte još i bolji period. Uz svu veliku produktivnost i odlične radne navike, ne zaboravite odvojiti vremena i za zabavu. Nekoliko planeta u ovom sektoru vas ohrabruje da se prepustite užicima za vikende i večernjim satima prilikom izlazaka.

Uzbuđenje započinje već 2.9., ulaskom Merkura u prijateljski znak Vage, što je vaše 5. polje zabave, užitaka, seksa, kreativnosti i djece. Iskoristite to vrijeme i za razgovor s partnerom. Moguće je i neko putovanje. Pun Mjesec u Ribama 8.9. stavlja u fokus jedno pitanje vezano uz karijeru i posao. Prisutnost Merkura u ovom polju govori da se možete kreativno izraziti kroz ljubav, posao, hobije i zabavu. Mladi Mjesec u Vagi 24. rujna dodatno naglašava iste aktivnosti. Započeti sa zdravijim načinom života možete oko 27; Merkur u Škorpionu će vam pokazati kako.

LISTOPAD – Prva dva ili tri tjedna ovog mjeseca ćete biti veoma popularni u svojoj okolini. Dobro se slažete sa svima koje poznajete, a atmosfera među njima je i inače ugodna. To vam olakšava planiranje događanja koja se odnose na radnu i društvenu zajednicu ili partnerske odnose. Zadnji dio mjeseca ćete se fokusirati na nešto novo ili biste mogli započeti s fitnes programom. U svakom slučaju, početak obećava.

Ovaj mjesec karakteriziraju dvije pomrčine. Ona Mjesečeva u Ovnu 8.10. bi mogla izazvati emocije vezane uz neko prijateljstvo ili grupu kojoj pripadate, a Sunčeva pomrčina u Škorpionu 23. upućuje na to da će doći do promjena vezanim uz posao i zdravlje u sljedećih 12 mjeseci. Oko 4. listopada, kontakt Marsa i Urana, može vam pomoći  u poboljšanju vašeg položaju u vezi. Za vrijeme prolaska Venere znakom Škorpiona, od 23.10. do 15.11., odnosi mogu postati intenzivni u emocionalnom, seksualnom ili duhovnom smislu. Merkur je ovaj mjesec retrogradan, stoga ne potpisujte nikakve pravne dokumente do 25. te izbjegavajte nabavu tehničke opreme.  

STUDENI – Unatoč problemima u komunikaciji i “drami” na poslu, još uvijek uspijevate impresionirati sve u radnoj okolini, naročito nadređene ili neku drugu osobu od autoriteta. Uz to, u stanju ste učiniti napredak prema povećanju prihoda. Moglo bi doći i do novog početka u vidu partnerstva, bilo ljubavnog ili poslovnog, ali bi ta osoba mogla uzrujati vašeg oca, šefa ili neku drugu vama važnu osobu. Moguće je da ćete morati stati u obranu te nove osobe.

Sunce i Saturn su sada zajedno u vašem 6. polju, a vi se morate nositi s bremenom poslovnih obaveza ili teških uvjeta u radnoj okolini. Veoma je važno da zaštitite svoje zdravlje ovaj mjesec. Iako vas utjecaj Saturna opterećuje, nekoliko planeta u Strijelcu krajem mjeseca bi vam trebalo popraviti rapoloženje. Pun Mjesec u Biku 6.11. baca svjetlo na neko pitanje iz prošlosti ili skriveni problem koji vas sputava. S Marsom u znaku Jarca čitav studeni, moguće je da se suočavate s problemom koji uključuje financije ili pitanje intimnih odnosa. Srećom, nakon 16. više neće biti toliko konfuzije oko profesionalnih tema ili odnosa s partnerom. Od 15.11. do 9.12., dobro se slažete sa svima, zahvaljujući Veneri u Strijelcu; ljudi iz okoline, a naročito partneri su osobe s kojima ćete se lako složiti u svemu. Dodatno, Mladi Mjesec u Strijelcu 22. bi mogao donijeti novu vezu ili bi se postojeća mogla popesti na višu razinu.

PROSINAC – Iako je ovo mjesec kada se svi fokusiraju na nadolazeće praznike, vi pronalazite načina za poboljšanje svog financijskog i profesionalnog položaja. Nije stvar u tome da nemate vremena kao biste uživali s vama bliskim osobama, već ste puni energije što se poslovnih i novčanih pitanja tiče, pa koristite priliku dok možete. Da bi sve bilo još uzbudljivije, planet koji pruža velike izazove i daje prilike za učenje (na težak način), napušta vaš sektor rada, a to treba iskoristiti za napredak u ovoj sferi života.

Na prvi dan prosinca, Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Jupiter i Uran se nalaze u vatrenim znacima, što stvara uzbuđenje u vašem svakodnevnom životu. Planete koje se nalaze u optimističnom Strijelcu izazivaju spontanost koja sasvim odgovara prazničnom raspoloženju. Mars prolazi znakom Vodenjaka od 4.12. i donosi povećanu aktivnost vezanu za putovanja, edukaciju ili medije, ali donosi i nove perspektive. Pun Mjesec u Blizancima 6.12. bi mogao donijeti veliki pritisak na vas. Ulazak Venere u znak Jarca 10., ukazuje na mogućnost dobijanja pozajmice ili kredita; ako ste u ozbiljnoj vezi, intimni život će se poboljšati. Pokušajte pristupiti na nov način ostvarenju svojih ciljeva nakon 21. Već dan kasnije je odlično vrijeme za analizu dugova, investicija i zajedničkih sredstava, za vrijeme Mladog Mjeseca u Jarcu. Ako se već nalazite u vezi u vrijeme ulaska Saturna u znak Strijelca 23.12., pripremite se za nemirnu vožnju. Ovaj tranzit označava važnu točku u vašem životu. Problemi do kojih će dolaziti, iskušavat će čvrstoću veze koju imate s partnerom. Samo oni odnosi koji su utemeljeni na ljubavi, povjerenju, odanosti i razumijevanju imaju izgleda za preživljavanje. Ipak, nemojte zato previše brinuti: potrebno je samo razviti osjetljivost prema osjećajima drugih ljudi u vašem životu.

SIJEČANJ 2015. – Sunce, Merkur i Venera se nalaze u Jarcu početkom mjeseca, pomažući vam u donošenju valjanih i praktičnih odluka. Već 3. i 4. siječnja Venera i Merkur se pridružuju Marsu u Vodenjaku, što je prilika za razgovor s pametnim osobama, kao i za učenje novih vještina. Jedno novčano pitanje zaokuplja vašu pažnju oko 4., u vrijeme Punog Mjeseca u Raku. Nakon što Mars uđe u Ribe 12.1., u stanju ste ostvariti napredak na poslu ako uspješno završite sve zadatke koji su vam zadani. Mladi Mjesec u Vodenjaku 20.1. vas upućuje na predah od ustaljene rutine. Zadnjih 10 dana siječnja, neki strani suradnik ili iskusnija osoba bi vam mogla ukazati na nove perspektive.

Sunce, Merkur, Venera i Pluton su u Jarcu, pomažući vam u izradi praktičnih planova i odluka. Kad se Merkur pridruži Veneri i Marsu 4.1. u Vodenjaku, bit ćete uvjerljivi u razgovorima poslovne prirode. Pripazite da sve što bude rečeno stavite na papir jer Pun Mjesec u Raku ukazuje na moguće nesporazume. Dolazak Marsa u Ribe 12. daje vam energije za ostvarenje ciljeva. Period oko 20. je pogodan za započinjanje novog posla ili pokretanje novog projekta. Od 20.1. do 17.2. bit ćete uspješni u poslovima s javnošću.

VELJAČA – Do 17. u mjesecu, dok su Sunce i Merkur u Vodenjaku, izradite planove za budućnost. Položaj Venere i Marsa u Ribama vas čini šarmantnim i uspješnim u poslovnim pitanjima. Komunikacija se poboljšava nakon što Merkur krene u direktan hod 11.2. Mogli biste započeti s novim projektom ili  novim poslom oko 18, za vrijeme Mladog Mjeseca. Imate energije za rad na postizanju ciljeva nakon ulaska Marsa u znak Ovna 19.2. Vaš se društveni život poboljšava između 20.2. i 16.3. zahvaljujući boravku Venere u istom znaku.

OŽUJAK – Prijatelji ili poslovni suradnici bi vam mogli pomoći u približavanju ostvarenju nekog cilja u prva tri tjedna mjeseca, dok Sunce i Neptun, a kasnije i Merkur, prolaze znakom Riba. Mladi Mjesec 20.3. označava odlično vrijeme za razgovore sa šefom oko vašeg doprinosa uspjehu tvrtke. Krajem mjeseca se posvetite razgovorima s dragom osobom.

TRAVANJ – Naglasak stavite na ciljeve, kao i na odnose s prijateljima u prvoj polovici mjeseca, dok Sunce, Merkur i Uran borave u vašem 11. polju. Cijeli travanj Mars prolazi znakom Bika, a za to vrijeme biste se više trebali posvetiti odmoru ili planiranju sljedećih koraka. Mjesečeva pomrčina u Vagi 4.4. bi trebala probuditi vašu želju za uživanjem u životu; u sljedećih 6 mjeseci, oni koji nisu u vezi bi mogli pronaći ljubav ili ćete svojom kreativnošću stvoriti pravo remek-djelo. Mladi Mjesecu u Ovnu 18.4. bi mogao dovesti nekog novog u vaš život ili vas motivirati da slijedite svoje snove. Nakon početka retrogradnog hoda Plutona 16.4., ne očekujte povrat od svojih investicija.

SVIBANJ – Prvih tjedan dana zračite posebnim šarmom i privlačnošću, zahvaljujući Veneri i Merkuru u Blizancima. Ipak, zbivanja postaju intenzvnija oko 3., za vrijeme Punog Mjeseca u Škorpionu. Viši nivo energije biste trebali osjetiti nakon 11.5. Vaša snaga i entuzijazam će se dodatno pojačavati kako vam se bliži rođendan. Mladi Mjesec u Biku 17.5. vas upozorava da dovedete svoje aktivnosti u sklad. Nakon 21., ulazite u novu, fascinantnu fazu svog života.

zena.hr

Komentari

komentara