Magazin

Dnevna doza dobrog horoskopa: Sačuvajte ljubavnu čaroliju

Napisao H. H.

Sreća je blizu, nemojte je propustiti – ovom znaku je danas suđena pozitivna transformacija!

Dnevni horoskop – Mjesec u Jarcu u se*stilu je sa Neptunom u Ribama, a ovaj aspekt donijet će šansu da se usavršavamo i pokažemo svoju energiju i ličnost u najboljem svjetlu, piše “Lovesensa“.

Na nebu se danas odvija magičan ples planeta, a jedan znak naročito privlači šansu za sreću…

Dragi Blizanci, danas ste nevjerovatno romantični i spremi da probudite varnice u odnosu sa partnerom. Nakon turbulentnog perioda, ponovo ste na testu ljubavi. Ako se sada potrudite da sačuvate čaroliju, uspjećete da izbjegnete prepreke, ali ovoga puta morate dati zaista sve od sebe. Za očuvanje veze nije potrebna samo dobra komunikacija, već i nježnost. Zagrlite partnera, poklonite mu pažnju, iznendaite ga, a on će umijeti da cijeni i uzvrati svaki vaš romantičan gest.

Usamljeni Blizanci danas imaju nevjerovatan entuzijazam, kada je u pitanju ljubavni život. Sa lakoćom osvajate srca i otvarate se za nova iskustva, ali pazite, nemojte previše zahtjevati. Vaš savršeni partner postoji, ali morate biti spremni da prihvatite nečije mane i vrline. Sreća je blizu, nemojte je propustiti. Spremni ste da se aktivirate na poslu i ostvarite svaki plan. Kolege vas podržavaju i ne odbijajte njihovu pomoć u realizaciji zadataka. Ako se dobro pokažete kao vođa tima, moguće je da ćete uskoro dobiti velike privilegije ili povećanje zarade.

Komentari

komentara