Magazin

Ispovijest pretučenog Zlatana iz Maglaja – Zahvalan sam dvojici policajaca iz Žepča, spasili su mi život!

Napisao admin

Danas je cijelu BiH obišao snimak na kojem policajci iz Maglaja tuku Zlatana Latifovića. Ekskluzivnu ispovijest pročitajte na našem portalu, a kako kaže najviše je zahvalan dvojici policajaca iz Žepča koji su mu spasii život. U cjelosti vam prenosimo njegov razgovor.


Tučnjava (Foto: Youtube)

– Ima snimljeno kako su privatna vozila puna hrane, roba se ne dijeli, nego vozi privatnim vozilima. Ista ta osoba koja meni nije dala hranu se posvađala sa Sejom Boy, koji je želio pružiti pomoć. Došao je taj jedan policajac, specijalci, sve ste vidjeli, zabiše me između dva auta i sve…

Ja bih se zahvalio ovim putem policiji iz Žepča i jučerašnjoj ekipi u Kantonalnoj bolnici u Zenici, jer bih umro da njih nije bilo. Pod hemoterapijom sam, meni je puk`o film, imam unuče tri godine, nemam vode, nemam osnovnih stvari, puk`o mi je film. Voda se zavrće, jednostavno nema vode, a kod njega gore ima hljeba pomemlio, ima 10 000 kanistara vode, hrane, sve je to on uštek`o gore.

Ja sam otišao, pobrali su me pokupili. Mnogo hvala dvojici policajaca iz Žepča, koji su mi pomogli. Mene su ovi drugi policajci prebili, šutali, zdrobili su me, a imam i ljekarske nalaze. Vezali su me, meni to pritišće tumor, kapilar.  Meni ne treba lično, ja sam tražio i za narod. Ubili su i ženu, hemotoma ima po njoj, kakva je to policija udaraju narod koji nema hljeba da jede. Ja sam se javio i Crvenom krstu u Ženevi, doktorima, jer ja sam pod hemoterapijom. Ruke mi se bukvalno suše što su me vezali. U svakom slučau hvala puno ovom dvojici policajaca iz Žepča, koji su me spasili, njima sam puno zahvalan.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara