Magazin

MAID HEĆIMOVIĆ SE POHVALIO SLIKOM IZ KREVETA SA DJEVOJKOM – Pored toga, našao se u problemu… (FOTO)

Napisao admin

O talentu i radu Maida Hećimovića svi vrlo dobro znamo. Uspješan plasman na takmičenju X Faktor Adria je dovoljno rekao o kakvom pjevaču se radi, a većina njih smatra kako je i on bio pravi izbor za pobjednika. U finalnoj večeri muzičkog takmičenja je uspio rasplakati naciju, a evo šta se nedugo nakon toga zbivalo u životu mladog pjevača.


Maid Hećimović (Foto: Ekskluziva)

S obzirom kako je tokom učešća u X Faktoru akcenat stavljao isključivo na svoj talenat i raskošan glas, mediji gotovo da nisu ni spominjali šta se dešava u privatnog životu uvijek dobro raspoloženog Hećimovića.

Maid je u jednogodišnjoj vezi sa izvijesnom Ajlom Džafić. Oni su 19. aprila proslavili godinu dana ljubavi, a koliko je veza ozbiljna pokazuje i fotografija nastala u krevetu. Maid i Ajla su od njegovih fanova pokupili dosta pozitivnih komentara, a mnogi im priželjkuju brak.

Ipak, da popularnost zna imati i svoje mane, Maid se uvjerio kada je neko putem njegovog fejsbuk profila slao poruke i kako on kaže “budalaštinje” njegovim fejsbuk prijateljima. To je svakako stvorilo problem i neugodnosti ovom pjevaču, zbog čega je imao potrebu da se javno izvine objavivši status: “Ako vam je neko pisao kojekakve budalaštinje sa mog profila izvinjavam se zbog toga, neko mi je ušao na profil! Ljudska zloba i zavist nema granica!”

ekskluziva.ba

Komentari

komentara