Magazin Zdravlje

Horoskop od 26. januara do 1. februara – Šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje?

Napisao admin

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…


Horoskop (Foto: Cure.ba)

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Imate sjajnu priliku da utičete na poslovni dogovor, samo je neophodno da preuzmete inicijativu. Previše ste okupirani obavezama, ali i dalje pokušavate da se organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za sve aktivnosti. Ne ulazite u raspravu sa kolegama, pogotovo ukoliko je atmosfera na radnom mestu neprijatna. Mogući su susreti sa osobama koje rade za strance.

Ljubav – Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku, upravo kada se to od vas očekuje. Jedna Vaga sa posla je zainteresovana za vas.

Zdravlje – Bilo bi više nego poželjno da sebi podarite omiljenu zabavu u odabranom društvu, što će vam obezbediti pozitivnu energiju. Glavobolju ne rešavajte lekovima već potražite uzrok.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Neko ugrožava vaše poslovno-finansijske interese, zbog čega ćete morati da prihvatite poziciju koju vam nameću saradnici. Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Veoma ste uporni da nekoj osobi nametnete svoju volju, ali ćete morati da se prilagodite novim uslovima rada. Ukoliko nemate dobru kondiciju, verovatno ćete se nepotrebno iscrpljivati. Pozicija Jupitera donosi nekoliko novih poslovnih mogućnosti.

Ljubav – Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali vam nedostaje vam dobra volja da se angažujete pred bliskom osobom. Izgleda kao da tražite novu motivaciju ili očekujete impuls sa druge strane.

Zdravlje – Tokom ove nedelje mogući su problemi sa urološkim organima, infekcijama i bakterijama.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Nepotrebno ulećete u nečiju poslovnu zamku i preuveličavate svoje intelektualne sposobnosti. Ne volite kada vam neko nameće dodatne obaveze, ili da dokazujete kako imate dobre namere. Važno je da sačuvate dobro raspoloženje i lično dostojanstvo. Dobro se slažete sa Vagom ili Ovnom, a bićete i u prilici da se maksimalno organizujete tako da vam ostane dovoljno vremena za druge aktivnosti. Tokom ovog perioda srešćete osobu koja vam je svojevremeno obećala posao.

Ljubav – Ne bi bilo mudro da se previše opterećujete razmišljanjima o odnosu sa partnerom, koji je pod velikim znakom pitanja. Takođe, nije preporučljivo ni da pravite velike planove za naredni period.

Zdravlje – Budite veoma oprezni u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Delujete energično pred okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnim pregovorima, što vam uliva veliko samopouzdanje. Novi uspeh pozitivno utiče na vašu psihološku i materijalnu sigurnost. Mesec vas čini izuzetno praktičnim, zbog čega ste spremni da uđete u aranžman koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i mogućnost čestih odlazaka u inostranstvo. Jako vam je bitno da dobijete dozvolu od pretpostavljenog u vezi sa nekim novim poslom koji bi najverovatnije mogao da bude dobro plaćen. Strelac pokušava da vas nagovori na novi poslovni aranžman ili da obnovite stari.

Ljubav – U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite partnera neobičnim idejama.

Zdravlje – Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Neko će vam ponuditi izvesnu poslovnu uslugu koja ima skrivenu cenu, ali i određeni ustupak. Izbegavajte profesionalno ucenjivanje ili takmičarsku atmosferu koju vam nameću saradnici. Ne odustajete od svojih planova iako na sadašnjem radnom mestu ne obećavaju skok plate, ili vam izgleda da vas ne poštuju dovoljno. Srećom, imate na koga da se oslonite, jedan Strelac ili Vaga su vam izuzetno naklonjeni, mada ne pokazuju onoliko inicijative koliko biste vi to želeli. Dobro se slažete sa Vodolijom.

Ljubav – Delujete pomalo rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da partneru trenutno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u ponašanju.

Zdravlje – Da biste suzbili posledice stresa, prijaće vam dodatna aktivnost ili psiho-fizička relaksacija.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Ne bi trebalo da se previše opterećujete nepotrebnim razmišljanjima o mogućem premeštaju na novo radno mesto. Vaš pretpostavljeni ima u vas veliko poverenje i moguće da će vas podržati neki Blizanac ili Jarac koji dobro znaju da mogu da imaju poverenja u vas. Ako vam neko prenosi neke priče sa posla, zapitajte se da li su istinite. Moguća vest o uplati.

Ljubav – Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Lakše je sagledati sve okolnosti kada napravite distancu.

Zdravlje – Obratite više pažnje na stomak, kao i na način ishrane.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Pažljivo birajte reči koje izgovarate u društvu saradnika. Neko veoma pažljivo prati i analizira vaše ponašanje i poslovne rezultate. Trudite se da dobijete u vremenu i da se dogovorite sa jednim Ovnim ili nekom Vodolijom oko novog posla. Blizanci i Devica računaju na vas, a vi ćete imati dovoljno vremena da razmislite o njihovoj ponudi, čak i ukoliko se radi o poslu u kojem nemate mnogo iskustva. Jarac vam govori istinu u lice, što može ponekad i da vam zasmeta.

Ljubav – Pokažite partneru da dobra volja i pažnja uvek više znače od nekih skupih poklona, koji se lako daruju. Sve ima svoju pravu vrednost i značenje na ličnoj skali.

Zdravlje – Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Ponekad poslovni događaji lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost duha u odlučujućim trenucima. Bitno je da tačno definišete poslovne ciljeve i da se pridržavate liste prioriteta u dogovoru sa saradnicima. Najbolje se osećate u društvu osoba koje rade u inostranstvu, ili planirate putovanje u inostranstvo. Ukoliko ste na bilo koji način prisutni u javnosti možete se nadati uspehu u poslu, jer vas mnogi izuzetno cene. Merkur u Vodoliji daje vam sposobnost brzog donošenja odluka u vezi sa privatnim poslom.

Ljubav – Prilično ste uznemireno, jer je neko iznenada počeo da remeti vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Pokušajte da osmislite alternativni plan.

Zdravlje – Najvažnije je da ostvarite psihološku ravnotežu, jer će se posle toga sve boljke smiriti.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Ukoliko radite neki veoma odgovoran posao, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija priča. Veoma je važno da ispunite sva obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada su okolnosti teške. Očekujete da vam se javi Rak, Blizanci, Vodolija ili Vaga. Imate priliku da se istaknete u poslu sa jednim Ovnom ili nekom Vagom. Mnoge mogućnosti su pred vama, nažalost, ne umete da ih iskoristite na najbolji način. Tokom ovog perioda dobićete vest od osobe koja živi u inostranstvu ili planira da negde putuje.

Ljubav – U susretu sa voljenom osobom bilo bi bolje da zasad prihvatite “utešnu varijantu”, iako to vama nije svojstveno. Potrudite se da imate što više strpljenja sa voljenom osobom.

Zdravlje – Previše ste umorni, pa bi vam prijao odmor. Takođe, povedite računa o količini sna i o krvnom pritisku.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ukoliko vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu. Nema potrebe da se ponašate nadmeno pred saradnicima, već strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti. Prihvatite savet jedne Device, Raka ili Vage. Sa Škorpijom ili Ribama pokušavate da se dogovorite o zajedničkom projektu na duže staze. Uz pomoć Raka ili Škorpije uspećete da rešite jedan važan finansijski problem.

Ljubav – Oštar ton ili psihološki pritisak s vaše strane izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite taktiku, poslovne probleme ostavite na poslu i stvari će se brzo preokrenuti.

Zdravlje – U ovom periodu najviše će vas mučiti stomak, bolovi u donjem delu leđa i pad imuniteta.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Od kako je Merkur ušao u vaš znak i brzim hodom prelazi preko središnjih stepeni, dobijate želju da uradite nešto originalno, na šta niko ne računa kada ste vi u pitanju. Sa Ribama ćete uspeti da se dogovorite o zajedničkom poslu koji bi mogao da vam donese veliku popularnost. Očekujte povoljne vesti od jednog Lava.

Ljubav – Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Tokom ove nedelje upoznaćete zanimljivu osobu u čijem društvu će vam biti jako prijatno.

Zdravlje – Nije loše, ali uz malo više discipline i prevencije bilo bi još bolje.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagođavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na vaš društveni ugled. Ne ulazite u raspravu sa onima koji su vam priredili neprijatno iznenađenje i koji nisu u stanju da budu fer prema vama. Očekujete poziv osobe koja sa kojom ste u relativno zategnutim odnosima, a vi se prema njoj ponašate superiorno. Ne ulazite u nepotrebne konflikte ni sa kim.

Ljubav – U prisustvu jedne osobe osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast. Tokom ove nedelje očekuje vas nova ljubavna romansa.

Zdravlje – U osnovi je dobro.

zenskikutak.rs

Komentari

komentara