Magazin

Mjesečni horoskop – Što vam zvijezde spremaju u januaru?

Napisao admin

Zodijački će znakovi u prvom mjesecu 2014. godine i dalje biti pod utjecajem Venere i Marsa, što će se najviše odraziti na odnosima. Pročitajte u novom mjesečnom horoskopu što će vam zvijezde servirati.


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Ovnovima nova godina neće početi najsretnije. Prilagođavat će se drugima i njihovim željama, zbog čega će se osjećati nezadovoljno, no već u drugoj polovici mjeseca stvari će krenuti suprotnim tokom. Bikovima će i u ljubavi i na poslu cvjetati ruže, no što se zdravlja tiče, trebali bi razmisliti o načinima za rješavanje stresa. Blizancima će privatni život biti ispunjen razmiricama i nezadovoljstvom, a Rakovi bi trebali naučiti izbjegavati nepotrebne konflikte.

Lavovi će možda doživjeti uredsku romansu, dok će Djevice koristiti svaku priliku da iskompliciraju stvari. Početak mjeseca Vaga obilježit će obiteljske svađe i emocionalne manipulacije, a Škorpionima će izlasci i zabava biti na prvome mjestu. Strijelci će težiti skladu i razumijevanju, zbog čega će ponekad radije prešutjeti nešto što ih pogađa nego se uplesti u svađu s bližnjima.

Jarci će se ovog mjeseca odlično zabavljati, a krajem mjeseca će uspješno riješiti i sve sukobe koje su eventualno imali u privatnom ili poslovnom životu. Vodenjaci će preispitivati svoje želje i osjećaje, a Ribe će voditi iznimno uzbudljiv društveni život, dok će s partnerom imati iznimno kvalitetan odnos.

OVAN

Nepromišljenošću ugrožavate vezu

Odnosi

Utjecaj Venere i Marsa unosi nemir u osjećajni život. Prilagođavat ćete se drugima i njihovim željama zbog čega ćete se osjećati nezadovoljno. Zauzeti Ovnovi ishitrenim će reakcijama ugroziti stabilnost duge veze, a samci nepromišljeno ulijetati iz odnosa u odnos ili će se spetljati s osobom koja im neće odgovarati. Mogli biste se zbližiti s nekim tko vam je nadređeni, no miješanje poslovnog i privatnog života neće proći bez problema.

Novac i obaveze

U prvim danima mjeseca trebali biste pripaziti na ponašanje. Nastojte u svakoj situaciji biti profesionalni i nemojte dozvoliti da vas išta izbaci iz takta. Izbjegavajte konfliktne situacije, jer bi vam greška u koracima mogla nepovratno uništiti reputaciju. Sredinom siječnja osjećate porast samopouzdanja, što će vam uz podršku okoline dati vjetar u leđa da se hrabrije zalažete za svoje ciljeve.

Zdravlje i ljepota

Bolesti vas neće mimoići ovoga mjeseca. Upale, infekcije ili viroze navest će vas da češće pohodite liječnike, no isto tako i da vodite što zdraviji način života.

BIK

Ljubav na fakultetu

Odnosi

Ljubavni život ispunjava vas srećom i zadovoljstvom. Imate li ikakvih nedoumica ili neriješenih problema s partnerom, u prvom dijelu mjeseca dobit ćete priliku izgladiti ih i okrenuti se budućnosti. Mnoge veze će proživljavati preporod, a zaruke ili zajedničko useljenje bit će kruna prisnosti. Slobodnjaci će biti druželjubivi, a zanimljive će osobe susretati prilikom putovanja ili na fakultetu. Potencijalne partnere ćete birati na temelju intelektualne kompatibilnosti.

Novac i obaveze

Uživate u poslu i ne bojte se izazova. Dobro se snalazite u kriznim situacijama, u kojima će do izražaja doći vaša dovitljivost i brze reakcije. Odnosi s inozemstvom sve su čvršći, a vaša će uloga u suradnji postati sve izraženija. Jača vam utjecaj u radnoj sredini pa je idealno vrijeme za aktivnije sudjelovanje u sastancima i hrabrije iznošenje svojih ideja. Nakon 20. mogli biste se porječkati s nadređenim pa pripazite da ne kažete nešto što ćete požaliti.

Zdravlje i ljepota

Imate li ikakvih zdravstvenih problema, sitne preinake vezane uz životne navike bit će dovoljne da se situacija značajno poboljša. Krajem mjeseca pronađite adekvatan način za rješavanje stresa.

BLIZANCI

Isplative financijske investicije

Odnosi

Ljubavne veze bit će ispunjene razmiricama i nezadovoljstvom. I vi i partner imate prevelike zahtjeve pa vam je teško postići dogovor. Druga polovica siječnja unosi dašak pozitivne energije u osjećajni život pa ćete dobiti priliku izgladiti sve nesuglasice s voljenim. Samci će nepromišljeno ući u novu vezu. Neće im smetati to što ih s osobom koju žele ne vežu nikakvi interesi.

Novac i obaveze

Ovoga će mjeseca do izražaja doći vaša analitička i istraživačka priroda. Neće vam toliko odgovarati rad s ljudima koliko samostalno djelovanje, a područja koja iziskuju dobru koncentraciju i smisao za detalje bit će vam osobito zanimljiva. Povoljno je vrijeme za sve veće investicije i ulaganja, a drugi dio mjeseca obećava plodonosnu suradnju s inozemstvom.

Zdravlje i ljepota

U prvom dijelu mjeseca bit ćete podložni psihosomatskim problemima, no nakon 20. siječnja vraćaju vam se vedrina i optimizam pa ćete biti manje skloni stresu.

RAK

Dramatična ljubavna zbivanja

Odnosi

U vašu bi se vezu mogla uplesti treća osoba, i to najvjerojatnije netko iz prošlosti. Vrijeme je da raščistite sve neriješene odnose i uložite sve emocije i energiju u postojeću vezu. Partner neće vječno tolerirati vašu neodlučnost. Samci su željni nježnosti, no pažnju traže kod osoba koje im je ne mogu pružiti. Veza započeta u ovom razdoblju neće imati temelje da potraje.

Novac i obaveze

Izbjegavajte nepotrebne konflikte i ogradite se od tuđeg mišljenja. Nemojte dozvoliti da vas pojedinci iz radne sredine uvuku u svoje probleme i na taj vam način ugroze reputaciju. Suradnja s drugima od presudne je važnosti pa vam se savjetuje da pokušate sa svima biti u skladnim odnosima. Drugi dio siječnja donijet će vam priliku za zaradu, koja će zahtijevati malo rizika i odvažnosti.

Zdravlje i ljepota

Nerviranje i uzrujavanje oko sitnica ostavit će danak na zdravlju. Od iznimne je važnosti da se ovoga mjeseca bavite nekom aktivnošću ili hobijem koji će vam pomoći u opuštanju.

LAV

Uredska romansa

Odnosi

Ljubavne veze možda neće biti u romantičnom zanosu, no to ne znači da odnos s voljenim neće biti kvalitetan. Ako ste oboje spremni poraditi na vezi i otklanjanju problema koji vas razdvajaju, vaš će odnos prebroditi i ovu krizu. Samci će osjetiti privlačnost prema poslovnom suradniku, a ugodno će vas iznenaditi kad shvatite da su vam osjećaji uzvraćeni.

Novac i obaveze

Posla je sve više, a radni dan nema dovoljno sati da sve na vrijeme dovršite. Ostanak u uredu nakon radnog vremena bit će čest slučaj ovog mjeseca, no vaš će trud biti zamijećen. Jedan ste od najproduktivnijih radnika u svojoj sredini, što će biti vrednovano. U drugom dijelu siječnja nastojte održavati što skladnije odnose s okolinom. Moguća je aktualizacija sudskih parnica koje su već dugo u procesu čekanja.

Zdravlje i ljepota

Nemojte više odgađati suočavanje sa štetnim navikama. Najavite rat pušenju ili debljini te uvedite više reda u svoju svakodnevicu. Budete li ustrajni, brzo ćete osjetiti zadovoljstvo i ponos.

DJEVICA

Ostvarenje poslovnih ambicija

Odnosi

Samci osvajaju pažnju okoline zamamnim izgledom i neospornim šarmom, no ljubavnoj sreći na put će stati vaša potreba da komplicirate. Svakom ćete udvaraču uspjeti pronaći manu, ponajviše zbog toga što ćete ih uspoređivati s bivšom ljubavi koju još niste preboljeli. Djevice koje su u vezi s voljenim će se dobro slagati, a pokoja svađa bit će vezana isključivo za financije.

Novac i obaveze

Ovaj će vam mjesec ostati u lijepu sjećanju jer ćete konačno dobiti priliku koju dugo priželjkujete. Vaš će rad i trud biti vrednovani, a zaslužena nagrada stići će u obliku povišice ili promaknuća. Kreativni ste i puni inspiracije pa ćete svakom poslu pristupati posvećivati posebnu pozornost. Vaše inovativne ideje svidjet će se nekome tko će vam uputiti zanimljivu poslovnu ponudu.

Zdravlje i ljepota

Idealno je vrijeme da se pokrenete. Imate mnogo energije pa je boravak u teretani ili vježbanje na kućnoj spravi idealan način da je konstruktivno istrošite.

VAGA

Obiteljske svađe

Odnosi

Početak mjeseca obilježit će obiteljske svađe i emocionalne manipulacije. Ni vi ni vaši bližnji nećete biti spremni popustiti pa bi sukob mogao potrajati danima. Tek sredinom mjeseca vaša spremnost na komunikaciju otvorit će vrata ka pomirenju. Vage samci znaju što žele, no osobe koje susreću u njima ne pobuđuju zanimanje. Novi flert moguć je tek krajem siječnja.

Novac i obaveze

Početak mjeseca neće biti lagan. Na poslu ćete se suočiti s gomilom nedovršenih obaveza, a neprijateljski raspoloženi kolege i nadređeni dodatno će vam otežati situaciju. Od vas će se očekivati savršeni rezultati, no s takvim se stresom nećete dobro nositi. Poboljšanje vas očekuje nakon 13. siječnja, kad ćete shvatiti da se ne trebate oko svega uzrujavati. Do kraja mjeseca lakše ćete otklanjati sve teškoće s kojima se susretnete.

Zdravlje i ljepota

Nervoza i napetost koju ćete osjećati u prvom dijelu mjeseca bit će pogubne za zdravlje. Oslabljen imunitet pogoduje razvoju raznih bolesti, no poboljšanje očekujte nakon 20. siječnja.

ŠKORPION

Uzbudljiv društveni život

Odnosi

Izlasci i zabava su vam na prvom mjestu, što vaš partner neće dočekati s oduševljenjem. Smetat će mu što često izbivate iz kuće, no vi ćete smatrati da imate pravo na svoj život. Pokušajte postići neki kompromis kako biste izbjegli nepotrebne svađe. Slobodni će se susretati s mnogo novih ljudi, a najviše će ih zaintrigirati netko tko će im imponirati znanjem i životnim iskustvom.

Novac i obaveze

Radni dani prolazit će brzo, jer će na poslu vladati dinamična i zanimljiva atmosfera. Često ćete komunicirati s okolinom, prisustvovati sastancima i seminarima ili odlaziti na poslovna putovanja. To će vam biti idealna prilika da steknete nove kontakte. Službeni mobitel će vam stalno zvoniti pa se pobrinite da ste uvijek dostupni. Drugi dio mjeseca donosi neočekivane probleme koji će zahtijevati hitno rješavanje.

Zdravlje i ljepota

Ključ dobra zdravlja ležat će u aktivnu načinu života i uravnoteženoj prehrani. Koncem mjeseca, pad energije i nervoza pokvarit će vam raspoloženje, no oduprite se crnim mislima druženjem s bližnjima.

STRIJELAC

Poboljšanje materijalnih prilika

Odnosi

Ne volite svađe i želite da oko vas vladaju sklad i razumijevanje. Radije ćete prešutjeti nešto što vas pogađa, nego se uplesti u svađu s bližnjima. No nemojte olako prelaziti preko stvari koje bi vam trebale smetati. Pokažite drugima da vas moraju poštovati i uvažavati vaše mišljenje. Samce će koncem siječnja neočekivan susret ispuniti velikim očekivanjima.

Novac i obaveze

Financijska pitanja bit će u središtu zanimanja. Usmjerit ćete svu energiju u poboljšanje svojih materijalnih prilika, što će uroditi plodom. Investicije i kupnje u koje se upustite bit će isplative, a novi projekti donijet će zaradu. Nije isključen ni dobitak povišice ili jednokratnog novčanog bonusa. Drugi dio mjeseca bit će znatno dinamičniji, a češća putovanja ili odlazak na poslovne seminare unijet će svježinu u vašu radnu svakodnevicu.

Zdravlje i ljepota

Buđenje hedonističkih pobuda moglo bi rezultirati kojim kilogramom viška, no u drugom dijelu mjeseca bit ćete dovoljno disciplinirani i energični pa ćete ih se uspjeti riješiti.

JARAC

Obnova stare ljubavne veze

Odnosi

Ovoga ćete se mjeseca odlično zabavljati. Mnogo novih ljudi ući će vam u život, što će vam savršeno odgovarati jer ste željni novih iskustava i avantura. Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti jer ćete shvatiti da ste oboje s vremenom sazreli i postali spremni na vezivanje. Ako već imate partnera, razdoblje sreće i ljubavnog zanosa izmjenjivat će se s razdobljima svađe. No sve ćete sukobe uspješno riješiti potkraj mjeseca.

Novac i obaveze

Poslovi i projekti koje pokrenete u ovom razdoblju polučit će uspjeh ako iza njih stoji mnogo rada i truda. Brzopleti pothvati neće se pokazati isplativima, stoga se pobrinite da poslovi i suradnje u koje ulazite imaju čvrstu podlogu. U drugom dijelu mjeseca usredotočit ćete se na ostvarenje zarade, a uz malo sreće i mnogo umješnosti, polučit ćete uspjeh.

Zdravlje i ljepota

Zdravstvena je situacija zadovoljavajuća, no nemojte zanemarivati pokoje tegobe koje smatrate prolaznima. Iskoristite ovo vrijeme za uvođenje zdravijih životnih navika.

VODENJAK

Preispitivanje osjećaja

Odnosi

Kriza u ljubavnoj vezi navest će vas da preispitate svoje želje i osjećaje. Mnogo ćete razmišljati o smislu veze i o tome vidite li se sa sadašnjim partnerom u budućnosti. Neki će se odnosi raspasti, no vrijeme će pokazati da je tako bilo bolje. U drugoj polovici siječnja komunikacija s voljenim se poboljšava pa ćete lakše riješiti nagomilane probleme. Samcima će se udvarati netko tko je zauzet, no nemojte ulaziti u komplicirane veze.

Novac i obaveze

U prvom dijelu siječnja nećete biti motivirani za poslovne podvige. Obavljat ćete samo zadatke i poslove koje ne možete izbjeći i drugima prepustiti da se bore za uspjeh. Sredinom mjeseca uz podršku Merkura u vašem znaku nalet inspiracije i kreativnosti potaknut će vas da se više potrudite oko posla. Zanimljivim idejama i brzim reakcijama ponovno ćete uspjeti skrenuti na sebe pažnju.

Zdravlje i ljepota

Umor i bezvoljnost koje ćete osjećati bit će popraćene tužnim mislima. Mnogi će nezadovoljstvo pokušavati odagnati velikim količinama hrane ili pića. Krajem mjeseca nalet optimizma pomoći će vam da se lakše nosite s problemima.

RIBE

Poboljšanje poslovne reputacije

Odnosi

Vodit ćete iznimno uzbudljiv društveni život, a mnogo izlazaka povećava mogućnost da steknete nova poznanstva. Odnos koji je već neko vrijeme na granici između ljubavi i prijateljstva zasad se neće pomaknuti s mrtve točke, no nemojte olako od njega dignuti ruke. Naoružajte se strpljenjem i pričekajte neku novu priliku. Zauzeti će s partnerom imati kvalitetan odnos, no krajem mjeseca mogli biste ugroziti sklad pokojom laži.

Novac i obaveze

Popularni ste i traženi, a vaše mišljenje se cijeni. Vaša društvena uloga postaje sve izraženija. Sjajna atmosfera u radnom okruženju poboljšat će vam radni učinak. Spoznaja da se možete osloniti na suradnike ohrabrit će vas da budete odvažniji i češće izađete iz uobičajenih okvira djelovanja. Ako i pogriješite, pomoć okoline omogućit će vam da se brzo dignete na noge.

Zdravlje i ljepota

U dobroj ste formi i imate mnogo energije. Vodite ispunjen i aktivan život, a ključ dobra raspoloženja ležat će u druženju s dragim prijateljima.

tportal

Komentari

komentara