Magazin

Gledaju je kao vanzemaljca – Ovo niste znali o silikonki Tijani Đuričić!

Napisao admin

Silikonske kraljice Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26) i nakon deset dana su tema broj jedan. Njih dvije se ne obaziru na to što ih mnogi nazivaju nakazama, a Tijana Đuričić pristala je da stane pred objektiv “24 sata” i da otkrije nešto više o sebi.


Tijana Đuričić (Foto: Blic)

To što imam silikone ne znači da sam drugačija od drugih niti me to čini manje vrijednom. Sebi sam lijepa ovakva, i u prvi mah su me povrijedili komentari koji su preplavili sve društvene mreže i medije. Ne mogu da povjerujem da ljudi imaju toliko slobodnog vremena da komentarišu nečiji izgled. Bolje bi bilo da to vrijeme potroše na sebe – kaže Tijana Đuričić (23), studentkinja Više poslovne škole u Beogradu, napominjući da je navikla da izaziva pažnju gdje god da se pojavi.

Tijana je imala 18 godina kada je prvi put uradila operaciju, i to usana. Do sada ih je imala šest i ne planira da se zaustavi. Početkom naredne godine zakazana joj je operacija gluteusa.

– Volila bih da se bavim modelingom i taj poziv me privlači. O nama su počele da kruže razne priče, kako smo sponzoruše, povezuju nas sa nekim muškarcima, a ništa od toga nije istina. Trenutno sam sama – kaže Tijana, koja ima zanimljiv hobi. Bavi se padobranstvom i do sada je imala nekoliko desetina skokova.

Kako kaže obožava ekstremne sportove i voli osjećaj kada joj adrenalin skače. Mnogi se pitaju da li joj usne smetaju dok se ljubi i da li je boli kičma zbog veličine grudi, a ona priznaje da je istina samo ovo drugo.

Tijana više vjeruje životinjama nego ljudima. – Obožavam životinje i vlasnica sam jednog psa, šest ruskih plavih mačaka i pitona. Životinje me opuštaju i u njih imam više povjerenja nego u ljude – kaže Tijana za “24 sata”, napominjući da se ispod prodorno plavih sočiva kriju zelene oči.

Mnogi su se zapitali za njeno psihičko zdravlje, a ona na to odgovara da je sa njom sve u redu i da smatra da je lijepa.

– Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigdje ne radim, već studiram – priča Tijana, koja je na plastične operacije potrošila oko 10.000 eura, a u tome su joj pomogli i roditelji. “Navikla sam na veliku pažnju gdje god da se pojavim, ali ovo je malo pretjerano”, rekla je Tijana kada je stigla u našu redakciju, gdje su je radoznali pogledi kolega pomalo uplašili.

24sata.rs

Komentari

komentara