Magazin

Posao, ljubav, zdravlje… – Sedmični horoskop za period od 15. do 21. decembra

Napisao admin

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…


Horoskop (Foto: Cure.ba)

Ovan (21. 3. – 20. 4)

Posao – Kao po običaju, ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Uprkos preprekama i zastojima riješili ste da ostvarite jedan projekat. Ipak, svaki put kad počnete da forsirate situaciju bilo bi dobro da razmislite o narodnoj poslovici: “Preko preče, naokolo bliže”.

Ljubav – Koji je znak najšarmantniji? Naravno, Ovan. Samo kad hoćete umijete da budete i te kako neodoljivi. Tokom narednih dana nekoga ćete spontano zavoditi. Sve stvari, htjeli to ili ne, doći će na svoje mjesto.

Zdravlje – Većina pripadnika znaka osjeća se veoma dobro, čak mnogo bolje nego inače, dok neke Ovnove očekuje izvjesna hirurška intervencija.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – U harmoniji ste prije svega sa samim sobom, što se rijetko događa. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi narednih dana donijeće mudre odluke. Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni, trenutno se valja učiti strpljenju. Period je odličan za polaganje ispita, dok u poslovima vezanim za komunikaciju ne bi trebalo da prenagljujete.

Ljubav – Stalno vam se mota po glavi konflikt sa voljenom osobom, jer strahujete da se taj nesporazum ne ponovi, zbog čega ne možete da se opustite. Slobodni pripadnici znaka upoznaće osobu svjetlije kose.

Zdravlje – Poslovni rizik veoma utiče na zdravlje, a morate da ih pratite jer su tijesno povezani. Ukoliko poslovi idu glatko, i zdravlje će biti u redu.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Sve je u znaku novca i svi projekti su vezani za zaradu. Na trenutke ćete toliko biti okupirani materijalnim vrijednostima da nećete primijetiti suštinski problem. Ne zaboravite da pojedine planete i te kako utiču na mnoge stvari, prije svega na posao i zdravlje. Još malo se strpite, situacija će se razjasniti, dobici su gotovo izvjesni, naročito za poslove koji su sklopljeni otkako je Merkur krenuo direktno i Mars ušao u Vagu.

Ljubav – Sa Bikovima i Rakovima mogući su nesporazumi i problemi, jedino sa Vagom može biti uspjeha. Ne prenagljujte sa izjavama, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera.

Zdravlje – Spolja djelujete lijepo i zdravo, ali pokušajte da pronađete duševni mir, možda baveći se nekim hobijem.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Imate utisak da je situacija bezizlazna, možda ste se “preforsirali”, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Kako su stvari vezane za posao sastavni dio ukupne situacije koja usporava, bitno je da znate da ste dali sve od sebe, a ukoliko ne ide, u igru su upletene više sile. Pokušajte da bolje organizujete vrijeme, prije svega vam je potreban odmor, posebno od situacija koje djeluju opterećujuće.

Ljubav – Veza u kojoj ste trenutno veoma je nestabilna. Niste nimalo zadovoljni, i to ne samo ovih dana već dugi niz godina. Srećom, uskoro će doći vaših pet minuta. Distancirajte se od osoba koje uporno nameću svoje usluge posrednika.

Zdravlje – Što se zdravlja tiče, nije baš najbolje, jer su hronične bolesti nedavno zadesile mnoge Rakove. Bilo bi dobro da smršate.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Mnogi projekti su u zastoju. Ali, kako umijete da osluškujete događaje osjećate da bi trebalo da budete strpljivi i da sačekate povoljniji trenutak. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama, jer vam pomažu da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja, a posao će se već nekako riješiti. Ukoliko je na stolu nova ponuda i ima veze sa inostranstvom, prihvatite je.

Ljubav – Ovih dana očekujete mnogo strasti, nježnosti, ali i suza. Biće pjevanja, pucanja i plakanja. Veza je došla do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što je potrebno.

Zdravlje – Ukoliko ste pretjerali sa hranom i pićem, krajnje je vrijeme za dijetu. Mogući su bolovi u nogama i kardiovaskularni problemi.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Teško vam je da počnete da radite, ali kad uhvatite zalet nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete i te kako motivisani za posao. Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Najzad ćete ne samo spoznati nego i savladati sopstvene slabosti. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete veoma zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lijenosti da pobijedi.

Ljubav – Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Vjerovatno ste pomiješali lončiće i pokušavate da se osigurate tamo gdje niko nikada nije siguran, ali i spustite neopravdano visok kriterijum koji zadajete partneru.

Zdravlje – Uživajte što više u prirodi, bolje ćete se osjećati, a uspjećete da vratite i ono što ste izgubili – optimizam.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Započinje nova, svjetlija faza u vašem životu. Riješili ste da se napokon promijenite, na mnoge stvari stavićete tačku, a na poslu vas očekuje prekretnica. Neke Vage će promijeniti posao, možda ga dopuniti novim, a ima i onih koje planiraju da odu u penziju. U ovom periodu pokušajte da izbjegnete nerviranja i da započinjete poslove koje niste u stanju da odradite.

Ljubav – U vezi ste prilično naivni i ne razmišljate o tome da partner nije baš onakav kakvim se predstavlja. Vage će morati da se suoče sa ovom činjenicom i da obuzdaju potrebu da bijesom i nervozom bilo šta rješavaju.

Zdravlje – Da li ste razmišljali o tome da uzalud trošite i fizičku i psihičku energiju. Nervni sistem je na udaru, pa ne bi trebalo da se opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Nešto slavite i veseliji ste nego inače. Fantastično se osjećate i prepuštate raznim uživanjima, jer dijelite sreću svog okruženja. Dok tako ležerno nastupate, u poslove unosite ono čega imate u izobilju – intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne griješite nego postižete i izuzetne rezultate. Ali, bilo bi dobro da obuzdate potrošačku groznicu i da pokušate da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa vam je novac neophodan.

Ljubav – Veza je u ekspanziji. Kako je plodnost pojačana, imajte to na umu da ne bi došlo do neplaniranih događaja. U ovom periodu spremite se za mnogo strasti i nježnosti.

Zdravlje – Sklonost ka cigaretama, piću i slatkišima je veoma naglašena, što će neminovno uticati na zdravlje. Neophodno je da očistite organizam od toksina i da se bavite nekim sportom.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. Trenutno ste u fazi učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Tokom ovog perioda očekujte priznanje za poslovne uspjehe, mada bi vam više odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste “švorc”, ali bar ćete nahraniti sujetu. Paradoksi su vaša slabost, a kako niste u stanju da optimistički gledate na situaciju onda pokušajte da promijenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite, jedino se stvari odvijaju sporije.

Ljubav – Najzad ste shvatili da ne možete od partnera da napravite ono što nije i što ne može da bude. Zato mijenjajte sebe, pa će se i drugi promijeniti. Slobodni pripadnici znaka imaće malu gužvu sa prijateljima koji bi da im promjene status.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žlijezdama i venama.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um, to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u “oblandu”. Saradnici vas doživljavaju suviše direktno, a najviše im smeta promjena u vašim stavovima. To je, uostalom, njihov problem, bitno je da ste vi zadovoljni. Budite istrajni u onome što ste započeli i ne dozvolite da vas mali neuspjesi obeshrabre. Potrebno je da više vjerujete sebi i svom radu, nego nekim nametnutim autoritetima.

Ljubav – Jedno kraće putovanje moglo bi da dovede do obnavljanja veze. Promjena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Tokom cijelog perioda bićete prilično nervozni zbog čega možete imati zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Osjećate se preporođeno, hiperaktivni ste i izuzetno srećni zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Sve ovo vas dodatno motiviše za jače zalaganje na poslu. Poslovi koje budete započeli narednih dana biće veoma uspješni, ali ćete rezultate vidjeti tek krajem idućeg mjeseca. Naoružajte se strpljenjem, ali i dobrom organizacijom posla, što posebno važi za one koji imaju privatan biznis.

Ljubav – Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo biće obostrano.

Zdravlje – Tokom ovog perioda možete imati manjih problema sa urinarnim traktom ili izvjesne ginekološke smetnje koje su posljedica bakterijske infekcije. Izbjegavajte cigarete, piće i slatkiše, jer su direktan atak na vaše zdravlje.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – I dalje sanjarite na javi, zbog čega ste prilično pasivni i konfuzni, pa postoji opasnost pogrešnih poslovnih procjena i grešaka. Tokom cijelog perioda pokušavaćete da proširite obim djelatnosti. Neki predstavnici ovog znaka maksimalno uživaju u životu, dok drugi muku muče sa problemima na nivou ličnosti.

Ljubav – Sa partnerom niste mnogo zadovoljni, jer maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Filmovi i umjetnost su kompenzacija za neispunjenost koju osjećate.

Zdravlje – Psihosomatske bolesti možete da otklonite ukoliko sanirate uzrok.

novosti

Komentari

komentara