Magazin

Komšije brane pjevača – Adil: Protresao sam Anu jer mi je vređala majku

Napisao admin

Adil Maksutović juče je u policijskoj stanici u Borči izjavio da je samo "protresao" nevjenčanu suprugu Anu Ramadanovski, i to zato što je vrijeđala njegovu majku.


Adil Maksutović (Foto: Arhiva)

“Nisam udario Anu. To veče, u petak, vređala je moju majku i izbila je svađa. U jednom momentu sam je uhvatio za ramena i protresao. Nije tačno da sam je tukao i da je zato otišla iz kuće”, izjavio je Adil policijskim inspektorima koji su ga juče saslušali po nalogu tužioca.

Dan ranije, u istoj policiji, saslušana je i Ana, koja je prije dva mjeseca Adilu rodila dijete.

“Ana je došla u policiju sa dve žene, prijateljicom i ženom koja se predstavila kao portparol njenog oca, Džeja Ramadanovskog. Ana je rekla da ju je Adil udario, da je od udarca pala i tako zadobila hematome na glavi i stomaku koji su dan kasnije konstatovani u Ginekološko-akušerskoj klinici u Višegradskoj. Međutim, uprkos insistiranju prijateljica, na pitanje da li želi da se pridruži gonjenju protiv muža, odgovorila je: “Ne, ne želim”, kaže za “Blic” izvor iz policije.

Slučaj je pokrenut u petak uveče, kada je Ana poslije svađe sa mužem napustila kuću na Kotežu, u kojoj žive, otišla kod svoje majke Nade i odatle policiji prijavila Adila za maltretiranje.

U prvoj izjavi, Ana je tvrdila da je Adil udario, da je pala od udarca a zatim izašla iz kuće. Po dolasku policije, Ana je takođe došla do Adilove kuće, gdje je od policije zatražila samo da joj omogući da uđe unutra i uzme svoje dijete.

“Ani je dozvoljeno da uzme dete, a sa Adilom je obavljen razgovor, nakon čega je protiv njega podneta prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira. Sada, kada su oboje saslušani, njihove izjave i lekarski nalazi koje je Ana donela biće prosleđeni tužiocu. Tužilac će narednih dana odlučiti da li će protiv Adila biti podneta i krivična prijava”, kažu u policiji, dok su nam u tužilaštvu rekli da ne mogu da daju nikakav komentar o ovom slučaju.

Komšije brane Adila

Ekipa “Blica” se uputila u beogradsko naselje Kotež, gdje su zajedno živjeli Adil Maksutović i njegova nevjenčana supruga, Džejova starija ćerka Ana. Ekupa Blica je otišla na Adilovu adresu, pjevačev automobil je bio parkiran ispred. Ipak, nije želio da ih pusti. Dok su čekali ispred zgrade, razgovarali su s prolaznicima. Zaključuju da je Adil uprkos svemu omiljen u kraju.

“Adil je divan dečko. Mrava ne bi zgazio”, rekao je za “Blic” komšija koji se predstavio kao Žika.

“Svađe u svakoj porodici su normalna stvar, ali sam siguran da on nikada na Anu ne bi digao ruku. Oni su celo detinjstvo proveli skupa, Ana je i rođena u ovoj zgradi “, rekao je drugi komšija Pera.

U minimarketu tik uz Adilovu zgradu, prodavačice su pune riječi hvale.

“Ceo život se bavio sportom, bio vukovac, završio je dva fakulteta. Cela porodica muje jako fina i mi ne verujemo da bi bio u stanju da na Anu digne ruku”,  rekle su.

nezavisne

Komentari

komentara