Magazin

Tjelohranitelji je u stopu prate – Ana Nikolić strahuje za svoj život! (FOTO)

Napisao admin

Izgleda da je Ana Nikolić, bar za sada, odlučila da se brani ćutanjem jer i pored toga što je u ponedjeljak uveče stigla u Srbiju, nije željela da komentariše objavljivanje poruka koje je slala Ćazimu Osmaniju, a kako je bila okružena pripadnicima obezbjeđenja, niko nije mogao da joj priđe.


Ana Nikolić (Foto: Alo)

Da je očigledno zabrinuta za svoju bezbjednost, pokazuje činjenica da su je momci iz obezbjeđenja čekali već na izlaznim vratima i sve vrijeme je pratili u stopu.

Iako je boravila u Švedskoj, gdje je u subotu uveče imala nastup, Nikolićeva je na Aerodrom „Nikola Tesla“ stigla letom iz Minhena oko 22 časa. Ona je u crnim pantalonama, sa naočarima na glavi izašla kroz vrata, a da se osjeća sigurno među svojim obezbjeđenjem, govori i to da je sve vrijeme bila nasmijana, pa je čak i mahala našem fotoreporteru. Poznato je da je Ana Nikolić do sada uvijek hodala ispred svog obezbjeđenja, ali nakon što su objavljene poruke koje je slala Ćazimu Osmaniju, Ana je promijenila mjesto, te jedan od momaka hoda ispred nje, dok je drugi iza. Ovim potezom, Ana je pokazala da je zabrinuta za svoju bezbjednost nakon poruka koje su procurile u javnost prije nekoliko dana.

Podsjećanja radi, „Alo!“ je u nedjelju i ponedjeljak objavio poruke koje je Ana Nikolić slala albanskom biznismenu Ćazimu Osmaniju, a time je dokazano da je bila u kontaktu sa njim, iako je to demantovala.

Ona mu je u novembru ove godine poslala poruku sljedeće sadržine: „Sama se sebi gadim što sam ikada spavala sa tobom“, i time pokazala da je bila u prisnim odnosima sa Osmanijem. Takođe, Nikolićeva je u avgustu slala poruke u kojima je nagovještavala Ćazimu da će mu možda biti žena. „nemoj me povrijediti, molim te, a možda ti budem i žena“, napisala je ona.

NIKOLIĆEVA NA DIJETI

Kako su je nedavno mnogi kritikovali jer se ugojila, pjevačica Ana Nikolić se očigledno bacila na dijetu, a fotografije pokazuju da je novi režim ishrane donio rezultate. Na fotografijama sa Aerodroma „Nikola Tesla“ vidi se da je pjevačica skinula nekoliko kilograma, i da se prijatno osjeća u uskim pantalonama i na visokim potpeticama.

alo

Komentari

komentara