Magazin

Ne pita koliko košta – Poznati biznismen Ani Nikolić kupuje kuću!

Napisao admin

Biznismen važi za galantnog muškarca, on nije postavljao pitanje koliko novca je Ani potrebno za stan na Senjaku ili Dedinju.


Ćazim i Ana Nikolić (Foto: Kurir)

Albanski bitnismen Ćazim Osmani vrato se u Beograd zbog pjevačice Ane Nikolić!

Ćazim Osmani se, poslije skandala koji je nastao u restoranu hotela Zira u Beogradu, gdje je, kako je kasnije navedeno, njegovo obezbjeđenje istuklo njegovu bivšu djevojku Mandu Popović, vratio u Beograd!

Ćazim je u Beogradu već nekoliko dana, a većinu vremena provodi sa pjevačicom Anom Nikolić!

“Ćazim je došao zbog Ane, a i misli da nema svrhe da se krije i ne boravi u Srbiji. Pa, dosta ljudi ih je u posljednjih nekoliko dana vidjelo zajedno. Čak su bili zajedno i u jednoj kafani”, priča dobro obaviješteni izvor.

Ana je poslije boravka u Cirihu, na rođendanu Ćazimovog prijatelja Burima Rama, sa Osmanijem otišla u Prištinu, nakon čega su zajedno došli u Beograd!

Spekuliše se i da Ćazim planira da Anu časti kućom u najluksuznijem naselju – Dedinju.

“Posljednji mjesec dana Ana intenzivno traga za luksuznim penthausom u kom će se skućiti. Nekretninu želi da kupi na Dedinju ili Senjaku, a novac za novi dom joj je obezbijedio Ćazim. S obzirom na to da Osmani važi za galantnog muškarca, on nije postavljao pitanje koliko novca je Ani potrebno za stan, već joj ispunjava sve želje. Iako ima na raspolaganju sva novčana sredstva koja su joj potrebna, ona se još uvijek nije odlučila oko veličine životnog prostora”, rekao je izvor.

press rs

Komentari

komentara