Magazin

Reality show idealan za bjegunce – Od dugova pobjegli na Farmu!

Napisao admin

Bijeg od utjerivača dugova mora biti oprezno smišljen i pažljivo biran, a kada su dobri igrači u pitanju, oni se sakriju tamo gdje i svako može vidjeti, a ne može im ništa! U ovom slučaju, idealan „štek” za bjegunce bio je rijaliti program „Farma”, gdje se nekolicina njih sakrila na neodređeno vrijeme.


Farma (Foto: arhiva)

Neki od njih su javno pričali o svojim dugovanjima, dok pojedini vješto kriju da su teškoj finansijskoj situaciji, pa je tako pri vrhu liste onih kojima je farma došla kao azil i Miki Đuričić, koji kako se spekuliše, zelenašima duguje oko 18.000 eura. Pčelar iz Kupinova je javno pričao o svom kockarskom poroku, ali nikada nije spominjao u kolikoj je zaista buli.

Rame uz rame sa Đuričićem nalazi se i rediteljka Jelena Golubović, koja je pred milionima gledalaca priznala da je od banke uzela kredit u iznosu od 25.000 eura, a zbog neplaćanja, kako se pisalo, sada mora vratiti sa kamatom 32.638 eura. Golubovićeva je na sebi svojstven način ispričala kako je taj novac ulagala u školovanje, ali da zbog lošeg tržišta za njen posao nije uspjela vratiti ni dinara. Ono što je sigurno jeste da je Jelena našla pravi način kako da se ponaša da bi ostala do samog kraja, a tako i stavila što više para u džep, a da li će to vratiti banci, niko nije siguran.

Čovjek koji je, prema sopstvenom priznanju, po zanimanju „nekadašnji muž Goce Tržan”, Ivan Marinković, u rijalitiju je našao utočište da se skloni od suđenja koje ima protiv svoje bivše, jer nije isplaćivao nijednu alimentaciju otkako se razveo od nje. Marinković je na imanje u Lisoviću navodno ušao kako bi od isplate honorara dao sva dugovanja koja ima prema Goci i kćerki Leni.

Neki od VIP ličnosti su u rijaliti ušli kao zvijezde na visokoj nozi, međutim, ljudi koji su im pozajmili novac ne libe se da to kažu i za medije, pa je tako izvjesna Vera Stojanović javno optužila Svetlanu Koprivicu da joj duguje blizu 10.000 eura.
Inače, ni Romana Panić ne živi baš lagodno kao što mnogi misle, jer je posla za nju sve manje, a posljednji album joj nije prošao kako je ona očekivala. Sada pjevačica ima navodne finansijske probleme, jer je vlasnici stana u kojem živi kao podstanar izbacuju na ulicu. Njen novi rijaliti drugar Edin Škorić je navodno također u finansijskoj buli, te na ovaj način mora zaraditi novac da bi živio na visokoj nozi, kako pričaju da voli.
 

alo.rs

Komentari

komentara