Magazin

Ljubav, posao, zdravlje … – Horoskop za mjesec oktobar!

Napisao admin

Zavirite i doznajte… Čemu ćete se veseliti, a čega se trebate paziti.


Horoskop (Foto: cure.ba)

Škorpion

Možete sve što hoćete. Ljubav: Venera i Mars donose vam obećavajuće prilike. Osamljeni se neće moći požaliti na dosadu jer će im netko nov ući u život. Oni u bračnim trokutima raščistit će situaciju odlučnim koracima. Nećete si dopustiti neizvjestan odnos. Posao: Napredovat ćete bez mnogo truda, zato pokažite što možete. Bit ćete u pokretu, a neki će i češće putovati. Kontaktirat ćete s mnogo ljudi, uspješno trgovati, pregovarati i sklapati poslove. Cosmo savjet: Pokrenite se, sad sve možete!
Strijelac

Čeka vas ljubavna sreća. Ljubav: S Venerom u znaku od 8. 10., postajete vladar ljubavne scene pa vam se mnogo toga lijepog počinje događati. Odnos s osobom koja vam se sviđa počinje brzo napredovati, ali pazite da ne prenaglite ili brzopleto postupite. Budite smireni! Posao: Teže ćete se usklađivati s drugima. Neke vaše ideje neće biti prihvaćene, a i troškovi ne govore u prilog mirnom životu. Ne donosite radikalne odluke, radije ponešto prešutite i ne prepirite se. Cosmo savjet: Vaše su šanse za ostvarenje ljubavnih snova sigurne.
Jarac

Poslovno ste uspješni. Ljubav: Gubit ćete kontakt sa stvarnošću i graditi idealnu sliku ljubavne veze. Neke će zaslijepiti strast pa neće uvidjeti probleme koje im može prouzročiti taj odnos. Od 16. 10. slijedi naglo poboljšanje – moguće je poznanstvo s vrlo inteligentnom osobom. Posao: Bit ćete snalaž­ljivi u situacijama u kojima se traži spretnost ili pristup informacijama. Iskoristite maštu, inspiraciju i intui­ciju za nove početke. Moguće je uspješno putovanje u inozemstvo. Cosmo savjet: Budite oprezniji u ljubavnom životu.
Vodenjak

Bliski ste s partnerom. Ljubav: Svaki slobodan trenutak provest ćete s partnerom, što će pridonijeti ponovnom zbližavanju. Mogli biste koketirati, što partner neće odobravati. Samci, nemojte odbijati pozive za izlaske jer vas u društvu vreba netko nov. Posao: Razočarat će vas ponašanje nekih kolega na koje ste još donedavno mogli računati. Spoznat ćete da morate očvrsnuti i ne dopustiti da vas svi prozivaju ako nešto ne ide po planu. Cosmo savjet: Nemojte se zatvoriti u sebe i predati letargičnom raspoloženju.
Ribe

Privlače vas putovanja. Ljubav: Pozitivan utjecaj Marsa štiti vas od osjećajnih gubitaka, no nastojte se više baviti vezom i partnerom. Suprotna strana očekivat će od vas više razumijevanja i potpore pa će vam prigovoriti ako to izostane. Kontrolirajte i potisnite ljubomoru. Posao: U mjesecu ste realizacije planova, širenja poslova i većeg utjecaja na suradnike. Spretno ćete pronalaziti izlaze iz neugodnih situacija. Razdoblje je povoljno za učenje i stjecanje novih znanja. Cosmo savjet: Nemojte od sebe očekivati previše, opustite se.
Ovan

Pomalo ste nervozni i nemirni. Ljubav: Moguće su ugodne vijesti iz inozemstva ili uzbudljiva iskustva na putovanju. Upoznat ćete osobu koja će vam promijeniti životnu filozofiju i poimanje ljubavi. Mogli biste se zaljubiti kako već dugo niste i željno iščekivati susrete sa simpatijom. Posao: Bit ćete učinkoviti i djelotvorni. Na financijskom planu očekuju vas iznenadni dobici ili materijalna pomoć bliskih osoba. Bit ćete dobar trgovac, zapažen medijski ili obrazovni djelatnik. Cosmo savjet: Kupite si neku sitnicu za dušu.
Bik

Prevrtljivi ste u ljubavi. Ljubav: Odnos s partnerom bit će promjenjiv. Poradite na komunikaciji – tako ćete se osloboditi sumnji i strahova. Samce će privući atraktivna osoba, ali će ulazak u vezu biti otežan jer bi druga strana mogla biti nepouzdana. Posao: Ne zapostavljajte manje važne poslove jer bi baš oni mogli biti odlučujući za vaše napredovanje. Morat ćete se više zalagati kako biste opravdali naklonost šefova. Pripazite što govorite u javnosti! Cosmo savjet: Razgovarajte s partnerom, izbjegavajte šutnju.
Blizanci

Čeka vas mnogo posla. Ljubav: Svađe s partnerom navest će vas da se zapitate što uopće radite zajedno. Neki od vas će bez mnogo razmišljanja prekinuti odnos, no to neće značiti konačan razlaz. Tek kad ostanete jedno bez drugoga, shvatit ćete koliko si značite. Posao: Morat ćete preuzeti dio poslova koji ne spadaju u opis vašeg radnog mjesta. Bit će vam potrebno više prilagodljivosti, no napori vam donose korist. Ako ste nezaposleni, mogli biste dobiti posao. Cosmo savjet: Budite ambiciozni na poslu, isplatit će se.
Rak

Kreativni ste i društveni. Ljubav: Moguća je strastvena ljubavna priča s osobom koja će uživati određeni status u društvu. Neki među vama osjetit će iskru privlačnosti prema kolegi ili stranki koju često viđate. Bračni su odnosi poljuljani nepovjerenjem i ljubomorom. Posao: Odagnat ćete probleme koji su vas onemogućavali u napretku. Kvalitetno ćete izraziti svoje ideje i ostvariti projekte. Odlično će vam ići na obrazovnom, odgojnom, sportskom i umjetničkom planu. Cosmo savjet: Pripremite se, očekuje vas velika ljubav!
Lav

Novi ljubavni počeci. Ljubav: Povoljna Venera od 8. 10. utjecat će na porast optimističnih razmišljanja i stavova. Mogli biste se naći na novom početku, zaljubljeni i ushićeni kako već dugo niste bili. Iščekujete li telefonski poziv osobe koja vam se sviđa, i to se može dogoditi. Posao: Obuzdajte tvrdoglavost i naglost te budite oprezni s papirima i brojkama. Kritike koje ćete čuti o sebi bit će u najvećem dijelu neopravdane. Pazite na svoje izjave jer će se pogrešno tumačiti. Cosmo savjet: Dobro otvorite oči, smiješi vam se nova ljubav.
Djevica

Snalažljivi ste i spretni. Ljubav: Bit ćete ljubomorni i posesivni. Partner će vas svakim danom sve teže podnositi pa može doći do svađe. Nemojte se inatiti, naučite priznati svoje pogreške, ali i praštati partnerove. Ako ste dulje u vezi, partner bi mogao predlagati brak. Posao: Predstoji vam zanimljivo putovanje, ali i veći priljev novca na vašem bankovnom računu. Imat ćete uspjeha u poslovanju s inozemstvom i u svim aktivnostima umjetničkog i kreativnog predznaka. Cosmo savjet: Učvrstite odnose s bratom ili sestrom.
Vaga

Ljubav: Plijenit ćete pozornost privlačnim izgledom i šarmom. Samci, mjesec je odličan za pravu akciju – zavedite ili na druženje pozovite osobu koja vam se sviđa. Zauzete Vage otvorenim će razgovorom riješiti nesuglasice iz prošlosti, a posvađani se pomiriti. Karijera: Bit ćete svjesni svojih vrijednosti, što će vam izgraditi samopoštovanje i podići samopouzdanje. Obilježje listopada bit će i bolje zarade, odnosno prihodi. Cosmo savjet: Imat ćete sreće u financijskim pothvatima.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara