Magazin

Nije štedila – Seka Aleksić Veljku napravila gala zabavu!

Napisao admin

Seka Aleksić mužu Veljku Piljikiću organizovala je gala slavlje povodom njegovog 30. rođendana. Ona je prije dvije večeri okupila 50 njihovih najbližih prijatelja u bašti vile u Staroj Pazovi. Iako je pjevačica željela da Veljka iznenadi žurkom, njen plan je propao, ali se Piljikić ipak nije miješao u organizaciju.


Seka Aleksić (Foto: smedia)

Nije štedila

Već od jutarnjih sati počela je gužva u Sekinom domu. Dolazili su dekorateri, kuhari, konobari. Stolovi su postavljeni u dio bašte pored bazena, a pojedini su bili prekriveni baldahinom. I sve je bilo u bijelom, od stolica, vaza, pa do cvijeća u njima. Bilo je jasno da Seka nije štedila pare, već da je samo jedno željela – da zabava bude sjajna.

Torta i vatromet

– Žurka je bila vrhunska. Svi su bili dobro raspoloženi. Hrana koju su spremali kuhari iz jednog poznatog beogradskog restorana bila je izvrsna, a najviše se pio šampanjac „moet“. U ponoć je iznjeta torta, što je propraćeno velikim vatrometom – kaže jedan od prisutnih. Na žurki je pjevao Adil, ali se i domaćica latila mikrofona. Atmosfera je bila toliko dobra da su pojedini gosti skočili u bazen, a slavlje se završilo pred zoru.

puls

Komentari

komentara