Magazin

Kraljevsko uživanje – Kćerka Kim Kardashian ima sopstveni mini spa!

Napisao admin

Nort Vest je od prvog minuta svog života obasuta raskošnim poklonima, a jedna beba njenog ranga – naravno – ne može ni da se kupa u običnoj kadici…


Kim Kardashian (foto: blogspot)

Pomoćnik rijaliti zvijezde Kim Kardašijan nedavno je primijećen kako kupuje raskošni mini spa centar za bebe koji se sastoji od skupocjene kade i svih ostalih pomagal porebnih za kraljvesko uživanje novorođenčeta. Asistent je uslikan na ulazu u Toys ‘R Us prodavnicu za djecu u Kaliforniji, gdje je takođe kupi i igomilu pink plišanih igračaka.

Najnovija članica Kardašijan klana navodno je od rođenja 15. juna 2013. godine zasuta skupocjenim poklonima. Na primjer, Bijonse i njen suprug Džej Zi potrošili su 5.000 dolara na poklone za Nort.

Čuveni prijatelji Kanije Vesta poklonli su maloj Nori Christian Dior cipelice, i Elsa Peretti Padova tročlani srebrni set od Tiffany & Co. sa ugraviranim bebinim imenom.

– Kanije i Džej Zi su dobri prijatelji, tako da je Džej Zi želio da Nort dobije najbolji poklon, a budući da i oni imaju ćerku znali su da koji je poklon najbolji za dijete – objasnio je izvor za The Sun.

Prema riječima jednog izvora za US Weekly, Kim je trenutno kod majke Kris Džener, ali nije viđena još od porođaja, a poznati reper je očigledno umoran zbog obaveza oko novorođenčeta, ali mu ne smeta mijenjanje pelena:

– On se ne odvaja od ćerke duže od sat vremena. Kanije je uz bebustalno, a i Kim obožava dojenje – rekao je izvor.

cosmopolitan.rs

Komentari

komentara