Magazin

Detaljan sedmični horoskop od 03.05. do 09.05. – Sreća bi mogla pratiti Ovna, Škorpiju i Djevicu

Napisao H. H.

Sreća bi mogla pratiti Ovna, Škorpiju i Djevicu

Ovan: U ovom periodu ćete imati osjećaj kao da vas niko ne razumije u onoj mjeri u kojoj biste vi željeli. Koliko god se vi trudili da budete iskreni drugima to neće biti dovoljno. Pokušaćete živjeti tako da vaši postupci govore sami za sebe,ali ćete čak i u tom slučaju biti podcjenjeni i pogrešno protumačeni.

Imaćete osjećaj kao da su svi prema vama nepromišljeni i da stalno iznosi kojekakve pritužbe na vaš račun. Trudite se da u ovom periodu budete jasniji nego inače ako želite izbjeći moguđe nesuglasice ili nesporazume. Ne dozvolite drugima da sunjaju u vas i u vašu pamet i hrabrost.

Bik: U ovom periodu ćete imati osjećao kao da je svaki zadatak koji pokušate obaviti nemoguća misija. Ipak, u ovom periodu će vam postati jasno da ničija moć nije vječna i da svako ima svoje slabosti. Čak i one osobe koje se čine nedostižnima mogu u jednom trenutku pasti toliko nisko da im je teško da se ponovo podignu.

Mgid
Mgid

KALORIKO
Najbolja dijeta za lenjivce! 30 kg u dva tjedna!
SAZNAJ VIŠE→
U ovom periodu bi vam se mogle pružiti sjajne prilike i nove mogućnosto za napredak u poslu. Pokušajte da savladate svoju tvrdoglavost, pokažite svoj intelekt i iskoristite sreću koja će vas pratiti u ovom periodu.
Blizanci: Neki pripadnici ovog znaka će imati osjećaj da se samo vrte u krug ili stoje u mjestu dok svi oko njih idu naprijed i koračaju velikim koracima ka svom uspijehu.

Budite svjesni da se ni jedan uspijeh ne može postići preko noći i da je potrebno ići malim ali sigurnim koracima kako bi ostvarili ono što ste sebi zacrtali. Ipak, u ovoj sedmici biste mogli napraviti neke sjajne promjene koje će uticati na vap život i koje će vam pokazati da se vaše tvrdoglavo odbijanje da prestanete pokušavati napokon isplatilo.

Rak: U ovoj sedmici bi vam moglo bit teško održati skladan odnos sa osobama koje vas okružuju, naročito sa onima sa kojima radite. Svaki vaš pokušaj komunikacije i ispravljanja nekih grešaka koje ste napravili prema nekim ljudima bi mogli biti bezuspješni i mogli bi sa sobom nositi neke posljedice.

Bilo bi dobro da izbjegavate svaku vrstu rasprave u ovom periodu. Pokušajte da ne brinete previše oko stvari na koje ne možete djelovati. Pustite da stvari idu svojim tokom kako ne biste napravili negi potez zbog kojeg bi se mogli kasnije kajati. Ako dobijete priliku da se izvinite učinite to.

Lav: U ovom periodu ćete biti jako zaštitnički nastrojeni prema ljudima koji su van dragi i do kojih vam je stalo. Nećete se ustručavati da se borite za ono što smatrate pravednim i ispravnim. Ipak nećete zauvijek moći zadržati ovu vatrenu energiju koja bukti u vama.

Ako se u jednom trenutku budete smatrali previše umornim da biste se nastavili boriti, nemojte odustajati, samo se malo odmorite od svega i napunite baterije. Pokušajte da pronađete zadovoljstvo u malim stvarima i posvetite se svojim voljenima te se trudite da provodite što više vremena sa njima.

Djevica: Sada je pravo vrijeme da prihvatite promjene i izazove koji vam se nađu na putu. Bićete jako ambiciozni u ovom periodu za šta će biti zaslužan Mars koji se nalazi u samom vrhu vaše astrološke karte. Pokušajte ponovo da preispitate neke svoje stare ciljeve i da definišete neke nove.

Napravite jasan plan u kojem ćete odrediti i rokove za njegovo ostvarenje, a onda se okrenite realizaciji. Slobodno pokrenite razgovore koje ste dobro isplanirali, ali nikada za njih nije bio pravi trenutak. U ljubavi na prvo mjesto stavite strast i intimu.

Vaga: U ovom periodu bi vam moglo nedostajati motivacije i energije. U ovom periodu ćete imati potrebu da provodite više vremena sa članovima svoje porodice i sa svojim partnerom. Mogli biste naučiti nešto novo u ovoj sedmici što bi moglo uticati na dalji razvoj veše veze.

Kada je u pitanju posao, najbolje ćete proći ako se okrenete rutinskim aktivnostima i ne prihvatate nove izazove. Ukoliko ih morate prihvatiti, pokušajte barem neke stvari odgoditi za idući sedmicu. Kako se sedmica bude bližila kraju pokazaćete razumijevanje za neke osobe koje ste prije ignorisali.

Škorpija: Pred Škorpijama je jako produktivan period u kome će vrijedno raditi i prihvatati svaki novi izazov koji se nađe ispred njih. Najvažnije je da se dobro organizujete od samog početka sedmice ako želite da sve ide glatko i bez poteškoća.

Sve stavite na papir kako ne bi na tom putu nešto zaboravili ili sami sebe zbunili pa tako izgubili dragocjeno vrijeme. Nemojte pretjerivati sa kreativnim idejama niti obećavati stvari koje nisu realne jer bi zbog jednog nesmotrenog razgovora i sitnice mogli izgubiti dobru priliku.

Kada je u pitanju privatni život, pokušajte živjeti u sadašnjosti. Cijenite trenutke koje imate i nemojte se previše brinuti oko onoga što bi moglo ili što mislite da bi trebalo biti. Strijelac: Za osobe rođene u znaku
Strijelca ovo će biti jako dobra sedmica.

Planete će biti na vašoj strani i pružiće vam svu moguću podršku koja vam bude potrebna. Lako ćete rješavati sve svakodnevne obaveze. Željećete sve da riješite štoje prije moguće kako biste imali što više slobodnog vremena za sebe. Kada je u pitanju ljubavni život, vrijeme je da pronađete ili nametnete stabilnost kakvu želite.

Dok će neki tek stupiti u novi odnos sa osobom koja im je jako draga, drugi će shvatiti kako su živjeli u iluziji i nisu imali realna očekivanja od voljene osobe. Jarac: Kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima, bit ćete dosta otvoreni i empatični pa tako sigurno pomoći osobama iz okoline i usput ostvariti korist.

Kada je posao u pitanju prva polovina sedmice bi bilo dobro iskoristiti za one ideje koje zahtjevaju kreativnost. U drugoj polovini sedmice se fokusirajte na svoje sposobnosti pregovaranja i uvjerljivosti. Budite oprezni kome vjerujete jer bi neki ljudi mogli iskoristiti neke vaše ideje i riječi protiv vas.

Nemojte dozvoliti nikome da vas iskorištava i radi protiv vas. Vodolija: Ovo je period u kojem biste konačno mogli dobiti pohvale i nagrade za vaš rad. Energije i motivacije vam neće nedostajati pa će se mnogi od vas spontano okrenuti novim idejama, novim licima, mjestima i iskustvima.

Da bi sve to mogli istovremeno procesuirati, bitno je da odvojite nešto vremena za sebe. Jako ćete odgovorno shvaćati sve svoje obaveze i odlično ćete funkcionirati u timskom radu ali ćete, ukoliko sebe zanemarite, istovremeno biti skloni brzim odlukama i potezima koji vam se u nekom trenutku čine privlačnima iako vam zapravo ne idu u prilog.

Vikend iskoristite za provođenje vremena sa svojoj porodicom. Ribe: Bilo bi dobro da ne pokušavate na silu ili agresivnim ponašanjem nametnuti neko svoje mišljenje i ideje drugima. Iskoristite svoje odlične komunikacione sposobnosti i riješite stvari na diplomatski način.

Prva polovina sedmice je idealna za one aktivnosti koje zahtjevaju koncentraciju i analitičnost, a drugu polovonu sedmice iskoristite za kreativne zadatke te poslove vezane za umjetnost. Ovo će biti jako povoljan period za donošenje nekih važnih životnih odluka . Takođe biće ovo povoljan period za preseljenje ili kupovinu novih nekretnina i ulaganje novca.

Komentari

komentara