Magazin Video

Milica Pavlović – Muškarci zbog mene raskidaju sa djevojkama (VIDEO)

Napisao admin

Mladoj pjevačici je voditeljka Ena Popov u emisiji ''Tačno u podne'' pročitala zanimljivu priču jedne djevojke, koja je jednom prilikom sa dečkom bila na u jednoj ''Grandovoj'' emisiji gdje je upravo nastupala atraktivna zvijezda ''Granda''.


Milica Pavlović (Foto: smedia)

Mlada pjevačica Milica Pavlović gostovala je u emisiji “Tačno u podne” televizije “Pink”, gdje je odgovarala na razna pitanja gledalaca. Tokom trajanja programa, voditeljka Ena Popov joj je između ostalog pročitala jednu priču koju je poslala jedna djevojka preko društvenih mreža .

– …Ja sam sa svojim dečkom bila u studiju “Granda” gdje si premijerno otpjevala numeru “Tango”. On je toliko gledao u tebe, da sam otišla na drugu stranu gledajući da li će primijetiti da me nema. Punih deset minuta on je snimao tvoj nastup i gledao ga na telefonu, i naravno tek je poslije video da me nema. Umjesto da je počeo da me traži, on je mirno ostao tamo dok se “Grand” nije završio.On je poslije izašao i ja sam izašla, udarila sam mu tri, četiri šamara. Dobio je niže od obraza udarac i šut kartu od mene – stoji u pismenom izdanju gledateljke.

Pjevačica nije vjerovala šta joj je voditeljka pročitala, odgovorivši:

– Žao mi je što se to izdešavalo. Ja sam sada kao ono “hočeš da raskineš sa dečkom” – rekla je pjevačica Eni Popov, koja je navela da nije u vezi i da će tu informaciju objelodaniti u javnost.

Atraktivna zvijezda “Granda” otkrila je kakvi je inače muškarci privlače.

– On mora da ima mozak, cilj u životu, da ne živi od danas do sutra, da voli da napreduje, da ima radne navike. Ja to volim – rekla je Pavlovićeva Eni.

Milica je navela da ne bi učestvovala u rijaliti šou-programu, ali da prati “Farmu” i da nema svog favorita.

telegraf.rs

Komentari

komentara