Magazin

Dnevni horoskop za 21. Novembar: Sve ima svoju cijenu – i dobro i loše!

Napisao H. H.

Vaga zdrava, Riba podložna manipulaciji, Ovan zaljubljen, Bik tvrdoglav

OVAN

Prilično ste mistriozni kada su poslovni planovi u pitanju. Krijete ih od kolega da vam ne bi preuzeli ideje. Emotivno ste ispunjeni. Veza je stabilna i perspektivna. Osetljiv je stomak. Pripazite na ishranu.

BIK

Zabrinuti ste zbog saradnje sa strancima. Ne odgovaraju na vaše mailove pa se plašite da ne odustanu od saradnje. Vaše emocije su intenzivne. Ljubomorni ste bez povoda. Potrebno je da povedete računa o koži.

BLIZANCI

Vaš glavni adut je inteligentna komunikacija. Poslovni sastanci su uspešni i odvijaju se u smeru koji vama odgovara. Emotivna sfera vas uopšte ne zanima. Mogući su hronični problemi sa kostima i zglobovima.

RAK

Pred vama je uspešan poslovni put. Prolazite bolje nego što ste očekivali. Emotivni ste nezadovoljni. Imate potrebu da volite i da budete voljeni, ali se niko ne pojavljuje. Disajni organi su osetljivi.

LAV

Samouvereno prilazite poslovnim problemima i uspešno ih rešavate. Vaša upornost je još jednom donela rezultate. Imate potrebu za toplim odnosom, ali niko ne budi emocije u vama. Zdravlje je stabilno.

DJEVICA

Razgovor sa nadređenom osobom se ne odvija najbolje. Ne dopadaju vam se ideje druge strane, ali niste u situaciji da ih promenite. Zadovoljni ste komunikacijom sa partnerkom. Skloni ste promenama raspoloženja.

VAGA

Uživate u zanimljivim pregovorima. Imate utisak da se nadmudrujete sa drugom stranom na inteligentan način. Osećate se nesigurno u vezi. Fali vam osećaj sigurnosti zbog čega okrivljujete partnera. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni saradnjom sa saradnikom. Donosite odluku da je prekinete. Druga strana je je neprijatno iznenađena vašom odlukom. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Pripazite na ishranu. Digestivni sistem je osetljiv.

STRELAC

Imate utisak da više radite na otklanjanju problema nego na realizaciji poslovnih planova. Smeta vam status slobodne osobe. Priželjkujete ljubav i strast. Donosite odluku da neke namirnice izbacite iz upotrebe u cilju poboljšanja zdravlja.

JARAC

Komunikacija sa saradnicima nije najbolja. Jako vas brinu finansije. Dolazi do iznenadnog troška koji ozbiljno narušava budžet. Emotivni i socijalni život su svedeni na nulu. Pod stresom ste. Potrebno vam je da se odmorite i opustite.

VODOLIJA

Prilično ste nervozni zbog finansija. Troškovi se nagomilavaju, a niste u poziciji da povećate prihod. Odnos sa partnerom nije najbolji. Svako vuče na svoju stranu i nemate utisak da ste par. Skloni ste promeni raspoloženja.

RIBE

Posao vam toliko dobro ide da vam i nadređena osoba čestita na uspehu. Bračni partner je prilično nervozan zbog problema na poslu, a vi pokušavate da ga smirite i opustite. Zdravlje je zadovoljavajuće.

stil.kurir

Komentari

komentara