Magazin

Amar Jašarspahić Gile – Hvala cijeloj Bosni koja je bila uz mene (FOTO)

Napisao admin

Suze kojima je Aleksandra Prijović (17) propratila superfinale takmičenja „Zvijezde Granda“ zamijenio je osmijeh nakon što je njen dečko proglašen za pobjednika sedme sezone, pa je prišla Amaru Jašarspahiću (22) da mu među prvima poljupcima čestita trijumf.


Amar i Aleksandra (Foto: alo.rs)

Odmah nakon što su poljupci pali i pošto je nazdravio sa svojim fanovima, Amar je pozvao sve učesnike da mu se pridruže na slavlju, a da među njima vlada sloga, svjedoči i podatak da se svih deset finalista odazvalo.

Nežni  pogledi, još  nežniji  dodiri

Takmičari i voditelji Milan Mitrović i Ana Sević krenuli su u kafanu, gdje su pjevali i plesali do jutra. Među prvima je stigao muški dio ekipe, da bi im se nakon nekoliko minuta pridružile i djevojke.

Čim je ušla u kafanu, Aleksandra Prijović je uzela mikrofon i javno svom dečku čestitala, a zatim mu je zapjevala „Pristajem na sve“. Dok je pjevala, Gile je sve vrijeme držao za ruku, a zatim je preuzeo mikrofon i otpjevao za sve kolege i Aleksandru pjesmu „Danka“.

Mešaj, mala,  svaku noć do  zore, penji se,  penji se na  stoooo: Katarina  Grujić u akciji

   

Reci šta hoćeš,  i život traži:  Aleksandra  peva Amaru

Pobjednik je bio najveseliji i sve vrijeme je naručivao piće za društvo, a jednog momenta, kada mu je postalo vruće, izašao je sa Aleksandrom napolje i sa sobom ponio flašu viskija, a zatim im se pridružilo i još nekoliko prijatelja, sve dok ih Slobodan Đurković nije pozvao da uđu unutra i nastave sa zabavom.

Devojke su skočile na  prve taktove muzike

Svi od kolega su otpjevali po jednu, dvije pjesme u Amarovu čast, a da je bilo i više nego veselo, dokaz je i to što su finalisti iz kafane otišli u „Jutarnji program“ na Televiziji „Pink“, piše Alo.rs.

Jašarspahić je osim statue koju mu je uručila Svetlana Ceca Ražnatović dobio i stan, 300.000 dinara, album i koncert u svom rodnom gradu.

Fanovi Gileta  nosili na  rukama

   

Gile: Šta mogu Lukasu i Pejoviću što sam popularniji od njih!

Pobjednik muzičkog takmičenja „Zvijezde Granda“ Amar Jašarspahić nakon proglašenja bio je uzbuđen toliko da je zamolio novinare da mu ne postavljaju komplikovana pitanja, jer ne može da razmišlja, ali bez obzira na to, znao je da prokomentariše svoju popularnost u Bosni. Naime, na pitanje kako komentariše to što u Bosni na nastupima ima više publike od Ace Lukasa i Ace Pejovića, nova nada „Granda“ kroz osmeh je rekla:

– Nemam ja tu šta da komentarišem! Šta ću im ja, neka komentarišu oni to – izjavio je Gile, a onda dodao da neće mijenjati pasoš i da će živjeti na relaciji Bosna-Srbija.

– Meni je porodica u Bosni i veliki broj dragih ljudi, ali ću zbog posla živjeti na relaciji Bosna-Srbija – rekao je pobjednik, koji je otkrio da nema neku posebnu želju da snimi duet sa popularnim koleginicama, već sa svojom djevojkom Aleksandrom Prijović.

– Koleginica sa kojom bih volio duet je Aleksandra Prijović. Prije svega zato što je jako talentovana i kvalitetna osoba – kaže Amar, koji je na pitanja kako komentariše to što je prošle godine prvo mjesto osvojio Crnogorac, a ove godine Bosanac, kratko rekao:

– Moram da zahvalim Bosni jer znam da su svi bili uz mene, a vjerujem da je prošle godine cijela Crna Gora bila uz Darka. Presretan sam, ali moram da kažem da su sve moje kolege jako kvalitetni i talentovani ljudi – završava Gile.

alo.rs

Komentari

komentara