Magazin

Horoskop za subotu 20. juni: Raku će se desiti promjena na poslu, Lav će biti nervozan iako ima sve uslove za sreću

Napisao H. H.

Šta nam zvijezde danas poručuju?!

OVAN
LJUBAV: Uživaćete sa voljenom osobom ili nekim ko vam se dopada. Povoljan period kada je u pitanju ljubav. POSAO: Nedostajaće vam entuzijazma. Izbjegavaćete obaveze. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK
LJUBAV: Moći ćete da se pouzdate u potpunu posvećenost i vjernost partnera, zbog čega ćete biti zadovoljni. POSAO: Možda ćete dobiti izvjesnu finansijsku pomoć. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Možete ući u zajedničke finansijske projekte, što će značiti da je vaša veza postala vrlo ozbiljna. POSAO: Imaćete sreće u vezi sa administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RAK
LJUBAV: Bićete prije svega zainteresovani za zajednički život i tome ćete se u potpunosti posvetiti. POSAO: Moguća manja promjena ili novi početak u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Iako su tu svi uslovi za sreću, neće se ostvariti zbog nervoze ili lošeg raspoloženja. POSAO: Moguća je promjena posla ili pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA
LJUBAV: Izvjesna je harmonija u odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vrijeme dopada. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

VAGA
LJUBAV: Imaćete potrebu da svima obznanite svoju ljubav ako ste u vezi, a ako niste, sigurno će biti novih prilika. POSAO: Možete popraviti poslovnu situaciju. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrlo komunikativni i privlačiti pažnju gdje god se pojavite. POSAO: Uspjeh ćete moći da ostvarite u oblasti finansija, bankarstva i trgovine. ZDRAVLJE: Dobro.

STRIJELAC
LJUBAV: Vaš uspjeh u poslu i životu privući će mnoge. Uspjeh umije da bude vrlo privlačan. POSAO: Povoljan period za ulazak u partnerski posao. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Imaćete mnogo energije za rad i odličan radni elan, pogotovo ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Lako ulazite u komunikaciju sa svakim ko vas interesuje. POSAO: Uspjeh, nova prilika za posao ili proširenje postojećeg i unaprijeđenje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Koliko god da je situacija loša, imaćete šansu da je popravite. POSAO: Dobićete priliku da se okušate na liderskoj poziciji, iako više volite da delate iz sjenke. ZDRAVLJE: Dobro, prenosi “Informer“.

Komentari

komentara