Magazin Video

Otkrio njeno drugo lice – Farma: Da li je moguće da je kamere nisu snimile i da ovakvo ponašanje nije prikazano?! (VIDEO)

Napisao admin

Kroz neobavezno ćaskanje manekenken je otkrio detalje o ukućanki koje do sada niste imali priliku da vidite!


Filip i Milan (foto: smedia)

Milan Tarot i Filip Panajotović se po kazni nalaze u izolaciji i, osim Stanije i Ere Ojdanića, također su nominirani za izbacivanje s “Farme”. Njih dvojica su sjedili u hladu i razgovarali o sudionicima rijalitija a kada su poveli priču o Jovani Nikolić, jer im nije bio jasan govor koji je održala kada je davala štapiće. A onda je maneken otkrio nešto što je sve vrijeme gledao i šutio, a gledatelji nisu imali prilike vidjeti!

– Rekla mi je čuti ćeš moj govor kada ustanem a ja je ništa nisam razumio što je htjela da kaže. Ma ja je gledam ona u ovu šalicu od dva decilitara sipa rakiju, ustane ujutro naduvena. Ekrem je mala beba za nju nego vi ne znate. Nego glupo mi da sad pričam. Naduvena, polupana, razumiješ, pričao je Tarot a Filip se nadovezao:

– Ja sam rekao Danijelu mnogo je ružno da ti povraća poslije zabave i pada u nesvijest, nemoj to da dozvoljavaš djevojci i rekao je znam, znam neću. I onda je tako tri puta padala u nesvijest i onda je on opametio malo. Znam zašto je to tako, pričao je maneken a Milan dodao:

– Ma Saška je krila sve vrijeme samo je povuče i stavi u krevet.

– Ali kako god, zašto se tako opija? Napija se pa pada u nesvijest, tri zabave je nosili Goca i ne znam tko još, ove žene na ramenima. Pala ovdje iza kuće, pričao je Filip ali na kraju je rekao da je ne krivi i da protiv nje nema ništa protiv.

Međutim, pravo je pitanje zašto nikada nije prikazano ovakvo grozno ponašanje? Na 12:50 minutu snimka poslušajte priču.

smedia

Komentari

komentara