Magazin

Horoskop: Ovan, Bik, Blizanci i Rak nisu materijal za ozbiljnu vezu

Horoskop - RTL
Napisao H. H.

Iako partnera ne treba tražiti prema horoskopskom znaku, nije loše znati kome zvijezde baš i nisu naklonjene kada su u pitanju emotivne veze.

Muškarci rođeni u ova 4 horoskopska znaka najčešće baš i nisu materijal za ozbiljniju vezu.

Ovan
Ako vam je ok da se viđate samo kada njemu to odgovara i budete ona koja će sama planirati sve zajedničke izlaske, pa ih prilagođavati njegovom rasporedu, onda je Ovan sjajan dečko za vas.

Bik
Bikovi se ponašaju kao da vam čine uslugu što svoje vrijeme troše na vas, a često se i žale na svog partnera pred drugima, što nije ni malo prijatno.

Blizanci
Blizanci očekuju da se oko njih svi trude, a trud nagrađuju minimalnim znacima pažnje koji bi trebalo da su sastavni dio svakog odnosa. Muškarac u ovom znaku vam nikad prvi neće reći da vas voli, a kada vi to izgovorite, vjerovatno će vam odgovoriti – hvala!

Rak
Iako su Rakovi na glasu kao osjećajni, najčešće misle samo na svoja osjećanja i nemaju vremena da misle o tome šta bi željela njihova druga polovina. Oni se često gube u svojoj posesivnosti i ne mogu realno da sagledaju sliku svog emotivnog odnosa, piše “Lepota i zdravlje“.

Komentari

komentara