Magazin

Najtačniji sedmični horoskop od 10. do 17. februara: Ovnovi će se zaljubiti, Strijelčevi izlaze iz krize na poslu

Napisao H. H.

Saznajte šta vam poručuju zvijezde u narednoj sedmici…

OVAN

Posao – Merkur u Ribama u 12. polju ukazuje na konfuzne situacije na poslu u kojima ni sami niste sigurni kako treba da postavite. Niste u poziciji da se oslonite na nekoga na poslu jer niko trenutno nije onakav kakav vam se predstavio. Treba da se pripremite, jer od kraja sedmice stižu preokreti na poslu, piše “Informer“.

Ljubav – Venera je ušla u vaš znak, pa ste se bacili u promet. Flertujete sa više osoba istovremeno, što može lako da vam se obije o glavu. Slijedi vam kratotrajno zaljubljivanje i pojačani izlasci na mjesta javnog tipa.

Zdravlje – Osjetljvo.

BIK

Posao – Iako je već februar, vi ste i dalje u fazi kada čekate bolji momenat za inicijativu na poslu. Svaki vaš potez trenutno može da bude pogrešno protumačen. Mnogo toga što ste mislili da je sigurno, zapravo nije bilo tako. Garancije na poslu ne postoje i vi ste prinuđeni da se ponašate onako kako se stvari mijenjaju.

Ljubav – Na momente imate utisak da vam je od partnera potrebno samo prijateljstvo, a ne ljubav. Prolazite kroz turbulentan period koji se osjeća i na emotivnom planu. Moguće su krize i raskidi.

Zdravlje – Osjetljivo.

BLIZANCI

Posao – Nepovoljna sedmica za pregovore. Niste u dobrim odnosima sa kolegama na poslu jer niste u fazi kada racionalno sagledavate situciju. Svakoga ćete kritikovati, a nećete željeti da priznate svoje greške. Bez važnih odluka u ovom periodu!

Ljubav – Od partnera vam je potrebna prijateljska podrška. Imaćete učestale rasprave sa voljenom osobom oko finansija. Ukoliko ste slobodni, jedan Ovan će vam biti privlačan.

Zdravlje – Moguće je da ćete dobiti grip.

RAK

Posao – Sve vrijeme trpite uticaj Marsa koji vas stavlja u nezavidnu poziciju na radnom mjestu. Nije dobra sedmica za pregovore, pa treba da vodite računa šta potpisujete. Riba će vam dati pogrešan savjet. Jedna osoba vam je nešto obećala ali se to vjerovatno neće ostvariti.

Ljubav – Najbolje je da ovih dana ne pokušavate da se objasnite sa partnerom jer to nećete uspjeti. I vi i partner ste pod pritiskom. Imate probleme koje ne treba da svaljujete na ovog drugog.

Zdravlje – Osjetljivo.

LAV

Posao – Venera u Ovnu ukazuje da možete da očekujete novu poslovnu ponudu iz inostranstva. To će značiti put ili saradnju sa inostranom firmom. Moguće je a se radi o njemačkom području. Finansijski je kritčan period, pa treba da budete oprezni da vam neko ne ukrade novac.

Ljubav – Dobra je sedmica za putovanje sa voljenom osobom. Trudite se da poboljšate odnos sa patnerom, ali ujedno želite da sačuvate svoju slobodu. Niste u fazi kada želite da se provodite na mjestima javnog tipa.

Zdravlje – Lošije.

DJEVICA

Posao – Merkur u konjukciji sa Neptunom doprinosi da vaša kreativnost dolazi do izražaja. Imate problem da sagledate realno situaciju na poslu jer su ljudi oko vas ekscentrični. Odlična je sedmica za sponzorstva i jedna Vodolija može da vam ponudi saradnju.

Ljubav – Ušli ste u romantičnu fazu pa imate potrebu da iznenadite partnera nekim gestom. Ukoliko ste u vezi, razmišljaćete o braku. Skloni ste idealizacijama osoba koje su vam važne.

Zdravlje – Prolazni bolovi u kičmi.

VAGA

Posao – Sedmica koja je pred vama djeluje kao da je puna raznih mogućnosti. Iako sve djeluje obećavajuće, uvidjet ćete do kraja sedmice da ništa nije onako idealno kako vam se činilo. Budite oprezni ako sarađujete sa Ribama. Moguća je nova poslovna ponuda.

Ljubav – Emocije su vam važnije nego posao. Spremni ste da pokažete partneru koliko vam je stalo, ali će rasprava zbog ljubomore i dalje biti. Budite spremni da popustite.

Zdravlje – Osjetljivo.

ŠKORPIJA

Posao – I dalje ste u fazi kada smatrate da je bolje na poslu da pokažete čvrst stav, pa makar bio pogrešan, nego da popustite. Borba oko finansija i dalje traje. Možete da zaradite posredstvom Strijelca. Jarac će vam ponuditi poslovnu saradnju.

Ljubav – Konačno je partner uspio da isprati vaš tempo, pa će odnos biti dinamičniji narednih dana. Povremeno ćete flertovati sa osobom sa kojom sarađujete. Flert na radnom mjestu nije dobra ideja.

Zdravlje – Pretjerali ste sa hranom.

STRIJELAC

Posao – Još naredne sedmice morate da iastrpite uticaj Marsa zbog kojeg ste nervozni. Mnogo toga vam zamjeraju, a vi niste spremni da priznate svoje greške. Najvjerovatnije ćete dobiti ponudu za biznis koji može da se radi od kuće, ali će to biti prilično nerealno. Rasprave sa Ovnovima i Bikovima na poslu.

Ljubav – I sami ste iznenađeni što se previše saosjećajni prema osobi koja vam se dopada. Bacili ste oko na neobičnu osobu koja se bavi nekom umjetnošću. Taj odnos nije lak jer varira od oduševljenja do razočarenja.

Zdravlje – Nestabilno.

JARAC

Posao – Iako nemate dovoljno energije, više nego ikada morate da se borite za svoje ciljeve na poslu. U ovom periodu nema predaha i odlična je nedelja za finansije. Sada je vrijeme da uložite novac. Primijetit ćete da imate nejasnu komunikaciju sa okruženjem ali će se taj trend nastaviti do kraja mjeseca.

Ljubav – Ukoliko ste u vezi, partner će vam predložiti zajednički život. U fazi ste kada vam se ne izlazi i više vremena ćete provoditi ua zatvorenom prostoru sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje – Nestabilno.

VODOLIJA

Posao – Ostavljate utisak osobe pune samopuzdanja koja zna šta treba da radi. Odlična sedmica za organizaciju, ali imate prevelika očekivanja u vezi finansija. Internzivno radite na povećanju zarade i to ne ide tako lako. Moguće je novo poslovno partnersvo.

Ljubav – Dopada vam se osoba vatrenog znaka. Ako ste u vazi sa Lavom, odnos će biti odličan. Raspoloženi ste za slanje ljubavnih poruka i riješili ste da zatrpate partnera emotivnim izjavama.

Zdravlje – Poboljšanje.

RIBE

Posao – Još nekoliko dana treba da podenete pritisak na poslu, jer vam trenutno ništa ne djeluje kako treba. Nejasni odnosi i razgovori koji nemaju smisla, sve je to sastavni dio vašeg dana. Strpite se sedmicu koja dolazi jer će sljedeća biti lakša. Što znači da nije dobar momenat za važne odluke.

Ljubav – Osjećate snažnu privlačnost prema osobi sa kojom ste počeli da provodite vrijeme. Otvoreni ste za novu romansu. Idealizujete osobe koje vam se sviđaju, tako je moguće zaljubljivanje.

Zdravlje – Dobro.

Komentari

komentara