Magazin

Prijateljstvo po horoskopu – Lav je iskren prijatelj, Vaga zabavan, Rak…

Napisao admin

Ako Vam je Ovan blizak prijatelj, očekujte da će Vam uvijek iskreno reći šta misli. Isto važi i za Lava. Ako Vam treba društvio za provod tu je Vodolija, a ako ste neorganozovani potražite pomć prijatelja Vage.


Prijatelji (foto: cure.ba)

Ovan
Ovan je vrlo iskren prijatelj. Uvijek će Vam reći šta misli, pa ako imate nekog Ovna pored sebe, budite spremni i na riječi hvale i na oštru kritiku.

Bik
Bik je pouzdan i stabilan prijatelj. Ukoliko Vas mnogo voli, on će Vam to i pokazati. Pažljivo biraju prijatelje, ali mogu biti veoma pouzdani. Bik će Vas naučiti kako da volite sebe i biće Vam najbolji savjetnik što se tiče ljubavnih problema i novca.

Blizanci
Sa prijateljem kao što je pripadnik ovog znaka, možete uvijek putovati negdje, šetati ili pričati telefonom. Ako Vam treba prijatelj koji će Vas saslušati, našli ste pravu osobu.

Rak
Kada ste neraspoloženi zbog bilo čega, utočište možete naći u domu Raka. Potrudite se da i Vi ponekad budete tu za ovog prijatelja, biće Vam uvijek zahvalan. Zbog prevelike nervoze, nekada se možete posvađati, ali ovdje nema zle namjere.

Lav
Prijatelj Lav će Vas uvijek podržati, reći Vam šta je najbolje za Vas. Nekad će možda zvučati grubo, ali prihvatite realnost. Uvijek će Vas pohvaliti i motivisati da hrlite ka uspjehu. Lav nije ljubomoran na uspjeh prijatelja. On voli uspješne ljude i okuplja ih oko sebe.

Djevica
Ako ne znate kako da se dobro organizujete, pozovite Djevicu. Bićete odgovorniji ako imate za prijatelja Djevicu. Ponekad može doći do kritika, da li Vaše odjeće ili nekih postupaka, ali usvojite primjedbe jer nisu zlonamjerne.

Vaga
Ukoliko Vam je potrebno društvo za šetnju, izlaske, večere, pravljenje partija, ili jednostavno priču, Vaga je pravi prijatelj za Vas. Uvijek lijepo raspoložena, uvijek pozitivna. Prijatelj Vaga će se uvijek truditi da Vama bude dobro, da izbjegava svađe i rasprave, jer su to osobe spremne na kompromis.

Škorpija
Ukoliko ste prijatelj Škorpije, tretiraće Vas podjednako kao i sebe, posvetiće Vam se maksimalno. Ali ukoliko je nekad povrijedite, makar i nenamjerno ili je pak kritikujete, neće Vam to zaboraviti. Morate biti iskren i otvoren prijatelj, da biste imali sjajan odnos sa Škorpijom. Drugačije ne ide.

Strijelac
Strijelac je osoba kod koje idete kad Vam je teško. Uvijek će Vas nasmijati, pomoći u svemu što može. Strijelac nema nikad lošu namjeru, iako može da pretjera u svojoj otvorenosti i direktnosti. Ukoliko Vam smeta što ga ne drži mjesto, teško da ćete moći da shvatite i njegovu slobodnu prirodu.

Jarac
Neko ko je uvijek tu za Vas, noću i danju. Uvijek je Vaš oslonac u životu, ma koliko vremena prošlo otkad se niste vidjeli. Jarac je pouzdan i stabilan prijatelj, koji Vas nikada neće iznevjeriti.

Vodolija
Vodolije su uvijek spremne za druženje. Ukoliko imate prijatelja Vodoliju, znajte da sa njim nikada neće biti dosadno. Ukoliko ste za dobru zabavu, prijatelja koji o svemu zna sve, sve ćete to imati u sklopu ovog prijateljstva.

Ribe
Pošto su Ribe boemi, sa njima možete izlazitu u grad, kafiće ili bilo koja mjesta pored ili na vodi. Uživati u omiljenom piću i dobroj muzici. Prijateljstvo koje se zasniva na podršci, kao i svako drugo, ali Ribe Vam nikada neće zamjeriti to što ste nervozni, neraspoloženi ili Vam nije do priče, već će uvijek biti tu kao podrška.

mondo.rs

Komentari

komentara