Magazin

Numerološki horoskop za februar: Šta vam brojevi predviđaju za mjesec ljubavi?

Napisao H. H.

Četvorke će imati energije za nove projekte, osmice će na kraći put, dok će devetke možda ući u brak…

Ušli smo u 2020. godinu, koja u sebi nosi broj 4. Samo po sebi, to nam govori da je godina veoma teška, numerološki i astrološki. Ipak, ova četvorka ne mora svakome predstavljati teret.

Jedinica

Sedmica vas upozorava da budete oprezni, da nikome previše ne vjerujete i da ne dozvolite da vas izbace iz takta oni koji nisu vredni toga. Čuvajte svoje nerve i posvetite se isključivo sebi.

Dvojka

Vama osmica daje ‘malu sreću’, mir i spokoj, pomalo lijenosti, ali i čini i da dobijete manju sumu novca. Igrajte na sreću i činite ponekad neko dobro djelo, jer će vam se to višestruko vratiti. Kada vas sreća prati, nemojte joj okretati leđa. Čuvajte novac, jer ste laki na trošenju.

Trojka

Zbog broja 9, tokom ovog mjeseca ste u obavezi da završite nešto započeto ili, pak, da stavite tačku na nešto što vam ne ide od ruke. Sa devetkom imate zadatak da raščistite sa svima i svačim što je do sada ostalo nedorečeno, bilo da su u pitanju posao ili prijatelji, pa možda i porodica.

Četvorka

Vi ste i inače vrijedni i radni, a u ovom mjesecu ste pod uticajem broja 1, što znači da ćete imati nevjerovatnu energiju da počnete nešto novo i bitno za vaš budući život. Ovo je vaša godina, i zato je iskoristite na najbolji način. Vi ćete to umijeti da odradite, jer ste disciplinovani.

Petica

Februar vam je mjesec sudbe, i zato povedite računa da ne napravite neki pogrešan korak. Činiće vam se da pravite korak naprijed – dva nazad, i to je zato što pod uticajem broja 2 imamo takvu iluziju. Čuvajte novac, nemojte davati nikome na zajam. Ne započinjite baš sada ono što ste planirali, nije vreme za to.

Šestica

Pratit će vas emocije tokom ovog mjeseca, jer ste pod uticajem broja 3. Vi, koji znate da sebe dajete porodici više nego drugi, povedite računa da se ipak ne istrošite previše. Jer, dok sebe dajete, vi ste dobri, a kada prestanete, ili nemate, onda ste najgori na svijetu.

Sedmica

Ovaj period biće vam prilično težak, zbog četvorke koja dominira njime, i zato pokušajte da sebe opteretite poslom, kako vaše zdravlje ne bi bilo opterećeno. Neki će dobiti posao, a neki ostati bez njega. Uzimajte vitamine.

Osmica

Uprkos mirnoći koju u sebi nosite, u februaru će vas petica pokrenuti da budete dinamičniji, i da radite na rješavanju situacija oko radnog ili stambenog prostora, a možda ćete i otići na kraći put. Sigurno nećete biti u nirvani, kako to inače umijete, jer vam ovaj broj to neće dozvoliti.

Devetka

Očekujem da tokom februara neko od vas uđe u bračne vode, dobije dijete, ili riješi neke svoje porodične dileme. Zbog broja 6, zračit ćete malo drugačije, i raditi na tome da se u vašem okruženju i u porodici stvari odvijaju na mnogo ljepši i bolji način.

Komentari

komentara