Magazin

Horoskop – Magija ljubavi dogodit će se između 17. i 27. januara: Koja 3 znaka očekuje čarobna romansa

Napisao H. H.

Evo koja tri znaka od 17. do 27. januara očekuju iskre čarobne ljubavi…

Bez obzira na godine, starost, pol ili ambicije, ljubav je ta koja nas uvek može promijeniti i učiniti da srce počne da kuca potpuno drugačijim ritmom, piše “Lovesensa“.

Postoje osobe koje vešto znaju kako da kontrolišu osjećanja i ne dopuste da emocije nadvladaju razum. Ali, ponekad se pojavi tako jaka strast, privlačnost i iskra ljubavi koju je nemoguće zanemariti.

Od 17 do 27. januara očekuje vas prava magija ljubavi. Zvijezde ispunjavaju romantične želje, pa je zato važno da u narednih 10 dana razmislite kakvu ljubav želite – olujnu i brzu poput planinske reke ili mirnu poput netaknutog jezera.

Kada budete mogli u sitnim detaljima da vizualizujete željenu osobu, vaš ljubavni život polako će početi da se mijenja.

Najbolji pečat ljubavi sudibina će u narednim danima ostaviti na sljedeća tri usamljena znaka Zodijaka:

Rak

Očekuje vas povratak ljubavi iz prošlosti. To je osoba koju ste izgubili u ranoj mladosti, a o kojoj nikada niste prestali da maštate. Slučajni susret ponovo će suočiti vaša usamljena srca i shvatićete da je rastanak bila samo glupa ideja koju treba što prije ispraviti. U početku bićete malo nesigurni, ali shvatićete da vrijeme između vas nije stvorilo distancu. Uživajte u čarima ljubavi.

Strijelac

Očekuje vas potpuno nova ljubav, a sa njom i život prepun iskušenja i avantura. Veseli i aktivni Strijelci dobiće novi talas romantičlne pozitivne energije. Nova veza će se brzo razvijati i prijaće vam tok u kojem se kreće. Ova romansa možda ne obećava da će trajati vječno, ali vi potpuno uživate u njoj. Prepustite se i otkrijte neke nove varnice ljubavi i strasti.

Bik

Bikove očekuje ljubav dubokih osjećanja. Poput onih u klasicima književnosti, ova ljubav će biti čista, “zastarjela”, predana i ispunjena najljepšim emocijama. Potpuno razumijete partnera, njegove potrebe, planove, želje. Zajedno kreirate najpovoljnije prognoze vaše budućnosti. Moguće je da ćete svoju srodnu dušu upoznati preko članova porodice ili prijatelja.

Komentari

komentara