Magazin

Rakovi, Ribe i Djevice su odlični za druge, ali su katastrofa za sebe same

Napisao H. H.

Tri znaka Zodijaka se posebno izdvajaju po prevelikoj kritici prema sebi samima i samim tim mogu činiti neke pogubne poteze. Oni se uvek upoređuju sa drugima, na taj način sebi čine veliku štatu i iz toga izvlače najgore.

Rak
Ovaj horoskopski znak ume dosta vremena da izgubi razmišljajući o tome da je mogao drugačije da postupi u određenim situacijama i šta god da uradi misli da je mogao bolje. Previše brine o svom izgledu, te je često poremeti ritam i način ishraneIako ne veruje da postoji savšen izgled i dalje teže to da postanu. Ne obazire se na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe.

Ribe
Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko, a kad se to ne dogodi, krivicu svaljuje na sebe kada im nešto u životu ide po zlu.

Znaju i da samosažaljevaju sebe i da kukaju u društvu drugih ljudi. To dolazi iz potrebe da neprestano osuđuju sebe i druge. Pre će oprostiti grešku drugome nego sebi.

Devica
Reč je o horoskopskom znaku koji za sobom vuče teret krivice, bez obzira na to šta uradiDevice osuđuju same sebe, ali ne zbog toga što misle da su loše osobe, već zato što smatraju da su pogrešno postupile. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogrešile, prepustiće se samosažaljenju i u tišini lečiti rane.piše Luftika

Komentari

komentara