Magazin

Ako je vjerovati babi Vangi, 2020. neće biti baš najbolja godina. Evo što je predvidjela

Napisao H. H.

Za mnoge svjetske događaje rečeno je kako ih je upravo ona predvidjela, a budućnost koja je pred nama neće biti najljepša, no prema njezinim predviđanjima mogla bi biti jako zanimljiva.

Godina koja je pred nama obećava pregršt zanimljivih događaja. Kao što je kraj Brexita, hrvatsko predsjedanje Vijećem Europske unije baš kao i predsjedničke izbore u SAD-u, međutim za očekivati je da će biti čitav niz događaja koji će obilježiti 2020. A kad je riječ o predviđanjima, tada je zasigurno za većinu ljudi neprikosnovani izvor baba Vanga.

Za mnoge svjetske događaje rečeno je kako ih je upravo ona predvidjela, a budućnost koja je pred nama neće biti najljepša, no prema njezinim predviđanjima mogla bi biti jako zanimljiva. Baba Vanga tvrdi kako će Pakistan, Kina, Japan i Aljaska pogoditi veliki vodeni val u 2020. Potres jačine 7.5 stupnjeva po Richteru pogodit će Aziju iduće godine, te je za očekivati, prema njoj, veliki broj ljudskih žrtava.

Prema predviđanjima babe Vange, sudbina britanskog naroda konačno bi se mogla znati iduće godine. Naime, tada bi se trebao riješiti Brexit. Nakon što Velika Britanija izađe iz Unije u 2020. godini, Europsku uniju će zadesiti ekonomska kriza. Ako su predviđanja babe Vange u pravu, ruski predsjednik Vladimir Putin naći će se u smrtnoj opasnosti. Naime, njega će netko pokušati ubiti u 2020. godini i da izdaja bude još i veća, riječ će biti o osobi koja je dio njegovog osiguranja, piše WeMystic. Međutim, čini se kako neće jedino Putin imati probleme. Američki predsjednik Donald Trump mogao bi, kako predviđa baba Vanga, ozbiljno se razboliti. On će patiti od zujanja u ušima, mučit će ga jake mučnine i gubitak sluha.

Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangeliyja Pandeva Dimitrova na području Sjeverne Makedonije. Ona je izgubila vid kao dijete, međutim taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost. I dok mnogi misle kako su njezina predviđanja najobičnija glupost, njezini fanovi tvrde kako je ona predvidjela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svjetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Trump, ali i prirodne katastrofe koje su obilježile 20. i 21. stoljeće, prenosi “Večenjilist“.

Komentari

komentara