Magazin

Sedmični horoskop od 9. do 15. decembra 2019.: Nova ljubav za Ribu, Lav uspješno riješava poslovne dileme, Vaga zavodljiva

Napisao H. H.

Sedmični horoskop od 9. do 15. decembra 2019: U drugoj decembarskoj sedmici najveće šanse za sreću i uspjeh imaju osobe rođene u znaku Lava, Strijelca i Djevice. Saznajte šta vas očekuje u ovom periodu na svim životnim poljima u sedmičnom horoskopu.

OVAN
LJUBAV: Premda emotivno nećete osjećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donijeće vam neke ljubavne bodove. Partner će to cijeniti i razumijet će vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Riješite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi stvarati prepreke. Sad ćete saznati šta je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete raditi kvalitetnije. Rješenja su blizu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Omogućite sebi više sna i više odmora.

BIK
LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cijenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.

KARIJERA: Mogli biste da se zategnete u situaciji da nešto treba da pustite da ide kako ide ili da borbe za angažaman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobjedu. Kako god bude ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cijenu. Usporite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne propuštajte relaksaciju.

BLIZANCI
LJUBAV: Izgledno je da će se pojaviti prilike za kvalitetniji emotivni život. Vjerovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslijediti i prilike za nova poznanstva. Oni u vezi će isto biti bolje.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se nekom borilačkom veštinom.

RAK
LJUBAV: Vaš ljubavni život biće i dalje bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će biti tiše, ali zadovoljstvo neće izostati. Činiće vam se da tek sad ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Samci će uspješno zavoditi.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba, makar vam to bilo čudno, i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Odgovori će doći.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pozabavite se svojim hobijima.

LAV
LJUBAV: Ovih dana zaista će zasijati svjetlo na vašem ljubavnom nebu. Bićete prijatno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Dotjerajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa predstavljanjem i hvaljenjem sebe drugima.

KARIJERA: Riješit ćete sve veće poslovne dileme i sad smelije idete naprijed. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svjetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam vjeruju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne sumnjate u sebe.

DJEVICA
LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, ovih dana osjećat ćete se poput ribe u vodi. Otvorenost drugih prema vama, ali i obratno, učinit će da će brzina kojom ćete djelovati ponekad bude zapanjujuća. Biće potrebno da usporite radi druge strane.

KARIJERA: Možete vidjeti daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidi. Ipak, neke informacije će početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmjerili kuda treba.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.

VAGA
LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi ćete postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer ćete željeti da postignete sve. Polako.

KARIJERA: Dolazi vrijeme kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte vratni dio kičme.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode. Radost i provod su dobri, ali bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namjere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširit će vam horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno pregledavajte mailove.

STRIJELAC
LJUBAV: Neki bi povremeno mogli da se osjećaju usamljeno. Najbolje je da se primirite i povučete u tišinu i meditaciju. Svoje očekivanja formiraćete prema trenutnom stanju, pa će ona biti skromna. Ipak, biće i lijepih događaja. Zato se više otvorite.

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte duboko disanje za opuštanje.

JARAC
LJUBAV: Pojaviće se niz pitanja povezanih s vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi trebalo zaustaviti se i malo pričekati. Najviše zato jer će odgovori s vremenom doći sami od sebe. Zato budite strpljiviji i pažljiviji.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosit ćete kreativnost u svoj rad i rado ćete pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste uradili, nego i kako bi oni mogli da urade više i bolje.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dopustite sebi da se malo opustite.

VODOLIJA
LJUBAV: Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postat će vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo sigurne opcije.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko zasad ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Vidjet ćete da ima izlaza.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zamarajte se brigama. Radije se proveselite.

RIBE
LJUBAV: Iz dana u dan biće sve više događaja u vašem emotivnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvatiti. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživaćete.

KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje treba da obavljate, a s tim će ići i veći napori. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da uspješno odradite sve što treba. Samo se dobro organizujte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pobjedite stres relaksacijom, piše “ehoroskop“.

Komentari

komentara