Magazin

Horoskop / Uticaj avgustovskih planeta: Ovanovi, Blizanci, Lavovi i Vage će biti najviše pogođeni

Napisao H. H.

Uživajte u momentima koji slijede.

Došao nam je avgust mjesec, život će biti puno zabave, smijeha i veselja. Planete u avgustu će nam slati energiju koja će biti jaka za pojedine znakove, tako da će mnogi doživjeti velike životne prekretnice. Neki će definitivno osjećati avgustovski uticaj više od drugih. Dakle, sljedeća četiri znaka će biti najviše pogođena.

Ovanovi mogu doživjeti romansu kao nikada prije. Biće to jedan jaki požar u vašem srcu. Velika je vjerovatnoća da ćete upoznati nekoga novog. Nekoga ko će već na prvom susretu u vama probuditi leptiriće u stomaku. Bićete kreativni i raspoloženi za avanture. Ne bojte se uživati u ljubavi, zgrabite sve što vam se nudi.

Blizancima će ovo biti vrlo zanimljiv period. Od svih znakova oni će najviše osjetiti radost i srećne okolnosti. Nešto u vama će vam reći da treba da idete na novo putovanje, isplanirajte izlete na sve destinacije koje ste oduvijek željeli da posjetite. Idite na mjesta pored vode, jer će vam ona odgovarati i imat ćete magičan odmor.

Lavovima će doći njihovih pet minuta, vrijeme je da zasijaju. Sada vi stupate na scenu. Sve što započnete sada na jesen će imati veoma vrijedan i veliki rezultat. Skoncentrišite se na ideje poslovnih partnera, udružite se sa njima i iskoristite te saradnje. Za ljubav ne brinite, avgust je mjesec kada ćete sresti svoju srodnu dušu. Mnogi Lavovi će riješiti da svoju dugu vezu ovjekovječe brakom.

Vage će uživati u sreći koju su stvarno i zaslužili. Iskoristite svaku ponuđenu priliku koju dobijete za učestvovanje u društvenim događajima. Sada je pravo vrijeme da upoznate nove ljude. Sa mnogima ćete uspostaviti veoma blizak odnos. Napokon će vam se finansijska situacija srediti, mnogi će dobiti kredit, nasljedstvo ili neku drugu pomoć od drugih ljudi.

Astrolog: Ivana Paunović

Komentari

komentara