Magazin

Za njih ste otvorena knjiga: Horoskopski znakovi sa najjačom intuicijom

Napisao H. H.

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korišćenja naučno priznatih čula vida, sluha, mirisa, ukusa, dodira i čula za ravnotežu, toplinu, vibraciju, bol itd.

Kad nam intuicija nešto poručuje, osjećamo to kao prolaznu slutnju, misao koja nas progoni, gušenje u grlu ili promjenu u želucu, piše “Uspešna žena“.

Budući da se ona javlja nejasno i neredovno, često ne znamo šta da učinimo s njenim signalima ili je uopšte ne prepoznajemo. Neki horoskopski znakovi su u prosjeku obdareniji sposobnšću razumijevanja poruka koje nam intuicija šalje, a na vrhu su znakovi vodenog elementa.

Ribe
Imate rijetku sposobnost čitanja tuđih osjećanja i namjera. Ne samo da znate šta drugi misle, nego možete završavati njihove rečenice prije njih. Ponekad želite da zatvorite kanal kojim primate informacije, jer one mogu biti ružne. U tim trenucima se bacite na vježbanje ili hobi da biste prebacili pažnju na nešto vedro.

Rak
Vi ste Mjesečevo dijete, što znači da vam je intuicija najaktivnija dok spavate. U tom stanju primate vrlo žive i jasne slike koje prikazuju tuđa raspoloženja, želje i strahove. Intuicija vam je jaka i dok ste budni, ali se tada aktivno borite protiv nje jer vas opterećuje i sputava u delovanju.

Škorpija
Vaša intuicija je specijalizovana za loše vijesti. Majstor ste za njušenje tuđih zlih namjera, glupih poteza i incidenata. Malo će koji spletkaroš proći ispod vašeg radara. Vaš drugi veliki talent je razotkrivanje onih kojima se sviđate, koliko god se trudili to da sakrijete. Njušite tuđu pohotu kao policijski pas drogu i potom stupate u akciju – ili bježite, ako vam se neko ne sviđa.

Još intuitivnih znakova

Vodolija: češće od drugih povlači ispravan potez, ni ne znajući da mu u tome pomaže intuicija.

Jarac: naslućuje nevolje i katastrofe, ali ne i dobre prilike.

Djevica: njen osjetljivi želudac precizno najavljuje razvoj događaja, ali se njen razum prečesto miješa i zbunjuje je.

Komentari

komentara