Magazin

Aleksandra Prijović otkrila zašto ne želi da joj Lepa Brena čuva dijete

Napisao H. H.

Niko ne može da vjeruje kakvu odluku je donijela Aleksandra Prijović!

Aleksandra Prijović je porodila u martu 2019. godine i na svijet donijela sina, međutim mnogi su očekivali će ona da se zatvori u kuću i da neće moći da digne glavu od obaveza, piše “Lepa & Srećna“.

Mlada srbijanska pjevačica je uprkos porođaju i carskom rezu, uspjela da vrati liniju. Takođe je riješila da se vrati nastupima, a što se tiče malog Aleksandra ona je otkrila kakavu odluku je donijela vezanu za dijete.

Naime Lepa Brena svakodnevno kad god joj obaveze dozvole zove Aleksandru i Filipa da im čuva dijete, a tu su, kao što Aleksandra otkriva, i Filipova i njena mama.

Aleksandra je otkrila za “Alo!” da su Filip i ona su ipak donijeli odluku da će sami da čuvaju dijete. Takođe je rekla da Filip i ona žele najviše vremena da provode sa bebom, jer djeca brzo rastu i uživanje sa njima dok su mali brzo prođe.

Aleksandra je ovim stavom posebno oduševila sve žene, jer je pokazala da je sposobna da se izbori sa svim obavezama, a da ne pravi pometnju oko toga.

Pjevačica je još jednim gestom oduševila sve na Internetu. Naime ona je nedavno sama otišla u prodavnicu u nabavku, ležerno obučena i bez ičije pomoći ponijela kese iz radnje. Svojim stavom i ponašanjem je mnogima dokazala da je jedna sasvim obična žena koja uživa u majčinstvu i obavezama koje dolaze uz to.

Komentari

komentara